UBIO TRUDNU SUPRUGU PA OTEO DESETOMESEČNOG SINA! Beba pronađena mrtva u džipu posle višednevne potrage! KOBNOG DANA GO ŠETAO PO PRODAVNICI, LEKARI GA PUSTILI KUĆI!

Autor:

Svet

03.12.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džeremi Albert Best je postao predmet pažnje javnosti nakon što je u četvrtak viđen kako šeta potpuno gol kroz lokalnu prodavnicu, pokušavajući da ukrade cigarete. Nakon ovog bizarnog incidenta, Best je prebačen na psihijatriju, ali je neposredno posle pregleda, istog dana pušten da ide kući.

UBIO TRUDNU SUPRUGU PA OTEO DESETOMESEČNOG SINA! Beba pronađena mrtva u džipu posle višednevne potrage! KOBNOG DANA GO ŠETAO PO PRODAVNICI, LEKARI GA PUSTILI  KUĆI!

Foto: Društvene mreže

Užasan zločin potresa maleni grad Ajdaho, gde je desetomesečno odojče, Zika Besta, pronađeno mrtvo nakon što je njegova majka brutalno ubijena u njihovom domu.

 

 

Osumnjičeni za ova stravična dela je Džeremi Albert Best, otac bebe, koji je navodno oteo malog Zekea pošto je ubio njegovu trudnu majku, a svoju suprugu. 

Džeremi Albert Best je postao predmet pažnje javnosti nakon što je u četvrtak viđen kako šeta potpuno gol kroz lokalnu prodavnicu, pokušavajući da ukrade cigarete. Nakon ovog bizarnog incidenta, Best je prebačen na psihijatriju, ali je neposredno posle pregleda, istog dana pušten da ide kući. 

Republika

Foto: Društvene mreže

Džeremi Albert Best sa suprugom koju je ubio

 

Nekoliko sati kasnije, on je ubuio svoju trudnu suprugu, a detetu se izgubio svaki trag. Policija je raspisala potragu sa bebom i njenim ocem, koja je juče okončana nakon što su dvojica lovaca prijavila da su naišla na golog čoveka koji nesuvislo priča u vreći za spavanje pored puta. Muškarac je ubrzo identifikovan i uhapšen, pa je krenula potraga za bebom. 

Policija je malog Zika ubrzo pronašla u neposrednoj blizini i to u automobilu njegovog oca. Nažalost, bio je mrtav. 

Otac bebe je uhapšen, a uzrok smrti malog Zika biće naknadno objavljen, po završeku obdukcije, saopštila je policija.
 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading