TANJA I DIMITRIJE TUKLI SINA JER JE PLAKAO! DVE GODINE SE HRANIO NA SONDU: Dirljiva priča o dečaku Maksimu koji je preživeo strašno zlostavljanje!

Autor:

Svet

28.11.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maksim je dečak koji je prošao kroz pravu životnu dramu.

TANJA I DIMITRIJE TUKLI SINA JER JE PLAKAO! DVE GODINE SE HRANIO NA SONDU: Dirljiva priča o dečaku Maksimu koji je preživeo strašno zlostavljanje!

Foto: shutterstock

 Rođen kao zdrava beba u januaru 2020. godine, postao je žrtva nečuvenog zlostavljanja od strane svojih hraniteljskih roditelja, Tanje H. (32) i njenog supruga Dimitrija (38).

Nažalost, umesto ljubavi i brige, Maksim je bio izložen brutalnom fizičkom zlostavljanju. Prema rečima tužioca Vokera Sučarskog, maleni Maksim je pretrpeo višestruke udarce od strane svog oca, koji ga je tukao po stomaku jer mu je smetalo bebin plač.

Ova surova dela kulminirala su u julu iste godine kada je Dimitrije brutalno udario svog sina po glavi, izazivajući ozbiljne povrede mozga, prelom lobanje i krvarenje.


Borba za spas



Srećom, brza reakcija medicinskog osoblja spasila je život malenog Maksima. Kada je lekar stigao, dečak je bio u teškom stanju, ležeći mlitavo na podu i povraćajući.

Lekari su se borili za njegov život, a danas, zahvaljujući njihovoj brizi, Maksim je srećan mali dečak koji polako uči da jede i uživa u igri fudbala. Ipak, posledice zlostavljanja su i dalje vidljive, jer Maksim i dalje nosi sondom i unosi hranu veštačkim putem.


Pravda za Maksima



Nakon šokantnog otkrića zlostavljanja, pravda je konačno zadovoljena.

Dimitrije je osuđen na pet godina zatvora, dok je Tanja osuđena na dve godine uslovne kazne. Ovo su samo simbolične kazne u poređenju sa bolom i patnjom koju je Maksim pretrpeo, ali ipak predstavljaju važan korak ka osudi zlostavljanja dece i zaštiti najranjivijih članova društva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading