UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Muškarac silovao ženu pa lažirao napad! (VIDEO)

Autor:

Svet

27.11.2023

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac pretvara silovatelja u lažnog heroja

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Muškarac silovao ženu pa lažirao napad! (VIDEO)

Foto: DEVON AND CORNWALL POLICE

Nadzorne kamere su zabeležile jezivu scenu na ulici engleske oblasti Kornvol, u kojoj muškarac Frenki Men (27) prvo siluje neidentifikovanu ženu (28) na trotoaru, a potom se pretvara da je dobar Samarićanin i laže policiju da je video kako njen navodni napadač beži sa lica mesta.

Na snimku se vidi kako žrtva šeta 29. maja ove godine, dok se Men šeta gore-dole pre nego što prilazi žrtvi, baca je na pod i siluje. Nakon zločina, Men je žrtvi rekao da mora da ide i napustio mesto zločina, dok je ona, nakon što je shvatila da je zaboravila ključeve od stana, bila primorana da se vrati na mesto zločina i potraži ih.

 

 


Lažni heroj i njegova izmišljena priča

 



Men se nakon zločina pretvarao da joj pomaže i lažno prijavio policiji da je video napadača kako beži sa mesta zločina, pritom dajući opis koji je drastično drugačiji od njegovog izgleda. Pretvarajući se da je dobar samarićanin, Men je na kraju odao samog sebe, jer su ga nadzorne kamere snimile u trenutku zločina.


Osuda i posledice



Frenki Men je osuđen na devet godina zatvora nakon što se izjasnio da je kriv za silovanje, a dodatno će biti stavljen u Registar seksualnih prestupnika. Žrtva se, kako je objašnjeno na suđenju, osećala "ukočenom, prljavom i poniženom", dok ju je Men silovao sa rukom na usnama, a potom se pretvarao da joj pomaže, iako je sam izazvao ovaj gnusan zločin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading