LOVAC NIŠANIO ŽIVOTINJU, PA OPALIO U KOLEGU! Povređeni (24) ranjen u LICE i grudni koš!

Autor:

Svet

26.11.2023

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lovac koji je pogođen mecima stajao je oko 40 metara od strelca

LOVAC NIŠANIO ŽIVOTINJU, PA OPALIO U KOLEGU! Povređeni (24) ranjen u LICE i grudni koš!

Foto: MUP Srbije

Jedan lovac (30) iz austrijskog okruga Lajbnic upucao je svog kolegu lovca (24) u lice, u stravičnoj nesreći kada je povukao okidač da ubije životinju.

Kako prenose tamošnji mediji, do nesreće je došlo danas oko 12.15 časova, po lokalnom vremenu, na lovačkom događaju gde je učestvovalo ukupno 23 lovca, kada je strelac nišanio životinju, ali je slučajno pogodio kolegu.

Upucao je životinju, ali i svog 24-godišnjeg kolegu lovca, koji je u tom trenutku bio iza nasipa - opisuju u policiji ono što se potom dogodilo, prenosi Blic.

Zadobio povrede lica i grudnog koša

Lovac koji je pogođen mecima stajao je oko 40 metara od strelca. Muškarac je od projektila teško povređen u predelu lica i grudnog koša i srušio se na zemlju.

- Ranjeni lovac je verovatno bio jedva vidljiv strelcu zbog preovlađujuće topografije, tačnije uzdignutog brda - nastavio je izvršni direktor.

Lov je odmah prekinut i upućen je hitni poziv, dok je alkotestom utvrđeno da je lovac koji je pucao imao alkohola u krvi. Količina nije navedena.

Povređeni lovac je helikopterom prebačen u bolnicu u Gracu, dok njegovo stanje nije opasno po život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading