NIKOLI KRILO AVIONA ODRUBILO GLAVU! Obezglavljen samo nekoliko trenutaka nakon skoka, pilot optužen za UBISTVO iz nehata! (FOTO)

Autor:

Svet

22.11.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik suda takođe je naglasio nedostatak komunikacije između žrtve i pilota.

NIKOLI KRILO AVIONA ODRUBILO GLAVU! Obezglavljen samo nekoliko trenutaka nakon skoka, pilot optužen za UBISTVO iz nehata! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Francuskom pilotu zabranjeno je letenje nakon što je odrubio glavu padobrancu krilom aviona. Nikola Gali (40) je obezglavljen nekoliko trenutaka nakon što je skočio iz aviona u julu 2018. Pilot, čije ime nije poznato, juče je proglašeno krivim za ubistvo iz nehata i uslovno ga je osudio Кrivični sud Montoban, piše BBC.

Udruženje padobranskih škola Midi-Pirenes, koje je angažovalo pilota, kažnjeno je sa 20.000 evra. Prema izveštajima francuskih medija, nakon što je padobranac napustio avion na nadmorskoj visini od 4.000 metara, pilot je počeo silazak prema aerodromskoj pisti. Nije bilo prethodnih konsultacija o planiranoj putanji leta pre nego što je padobranac napustio letelicu.

 

 

Na prethodnom saslušanju, advokat rođaka žrtve, Emanuel Frank, osudio je nepažnju i nedostatak opreza pilota. Predsednik suda na jugozapadu Francuske takođe je naglasio nedostatak komunikacije između žrtve i pilota. Izveštaj dodatno navodi da su od incidenta pojačane mere bezbednosti, te da su brifinzi postali obavezni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading