NAMAMILI SU ME DA DOĐEM OVDE, PLAŠIM SE! Biznismen se pre 12 dana POSLEDNJI PUT javio ženi i od tada mu se gubi trag! Policija sumnja na SAMO JEDNO

Autor:

Svet

19.11.2023

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rodrigez je stigao u Švajcarsku bez ikakvog znanja nemačkog jezika, pa je na licu mesta trebalo da pronađe prevodioca. Kako supruga kaže mnogo toga ne štima u ovoj priči

NAMAMILI SU ME DA DOĐEM OVDE, PLAŠIM SE! Biznismen se pre 12 dana POSLEDNJI PUT javio ženi i od tada mu se gubi trag! Policija sumnja na SAMO JEDNO

Foto: facebook/marciorodriguez

Brazilac Marsio Rodrigez doputovao je 7. novembra u Švajcarsku kako bi sklopio jedan posao.

Tada se javio ženi da je sve u redu i da će se čuti sutradan. Međutim, umesto da joj poželi lep dan, Marsio je supruzi narednog jutra poslao zlokobnu govornu poruku u kojoj joj je uplašen rekao da mu deluje kako je upao u jednu zamku.

- Nadam se da će mi Bog pomoći da se izvučem i vratim kući. Biznismeni su me prevarili i oduzet mi je pasoš - rekao je 44-godišnji Brazilac u poruci iz Ciriha.

Rodrigez je stigao u Švajcarsku bez ikakvog znanja nemačkog jezika, pa je na licu mesta trebalo da pronađe prevodioca. Kako supruga kaže mnogo toga ne štima u ovoj priči.

- Marsio je nestao. Ne javlja se već 12 dana. Rekao je da se sastao s tim ljudima, da su ga fotografisali i oduzeli mu pasoš. Ko zna šta mu se dogodilo - rekla je Sera Rodrigez za tamošnje medije.

Brazilska policija obavestila je Interpol koji se još ne oglašava. Kako se radi o Švajcarskoj, retko ko iz policije, prema nezvaničnim izvorima brazilskih medija ne veruje u to da je Rodrigez ubijen, ali se plaše da je negde otet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading