MATEJA Z. KOJI JE UBIO DRUGA U ŠKOLI JE POREKLOM SA KOSOVA I METOHIJE? Pratio vesti o masakru u Beogradu

Autor:

Svet

13.11.2023

19:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nemačkom gradu Ofenburgu došlo je do tragičnog incidenta u četvrtak, kada je 15-godišnji dečak ubio svog vršnjaka u školi.

MATEJA Z. KOJI JE UBIO DRUGA U ŠKOLI JE POREKLOM SA KOSOVA I METOHIJE? Pratio vesti o masakru u Beogradu

Foto: Facebook

Kako prenose nemački mediji, dečak ubica, Mateja Z., poreklom je sa Kosova i Metohije.

Prema izveštajima, osumnjičeni je u četvrtak ujutru uzeo dedin pištolj i otišao u školu, gde je nasred časa polio svog vršnjaka zapaljivom tečnošću i pokušao da ga zapali. Nažalost, žrtva je podlegla teškim povredama u bolnici.

Policija je prilikom pretresa pronašla flašu sa sumnjivom zapaljivom tečnošću, dok je majka osumnjičenog za "Bild" izjavila da su je policajci pitali za ovu tečnost, ali da je ona rekla da je jedino zapaljivo ulje za loženje koje imaju u podrumu. Ona je istakla da je oružje bilo pod ključem, ali da svi u kući snose odgovornost.

Republika

Foto: Facebook

Ofenburg

 


Motiv ovog užasnog čina još uvek nije poznat, a majka otkriva da je njen sin na društvenim mrežama pratio vesti o nedavnoj pucnjavi u školi u Srbiji. Takođe, pre dva meseca je navodno video na TikToku kako je 14-godišnjak ubio vršnjaka u Nemačkoj zbog duga od 60 evra.

Policija ističe da je motiv mogao biti ljubomora ili vršnjačko nasilje, s obzirom da su drugovi žrtve izjavili da su obojica bili zaljubljeni u istu devojku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading