TRODNEVNI ODMOR U HURGADI PRERASTAO U KOŠMAR: Ćerka pronašla RODIRELJE MRTVE u sobi, evo šta se dešavalo dok su mirno SPAVALI

Autor:

Svet

10.11.2023

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski bračni par, Džon Kuper (69) i Suzan Kuper (63), iznenada su preminuli u hotelskoj sobi u odmaralištu u Egiptu 2018. godine.

TRODNEVNI ODMOR U HURGADI PRERASTAO U KOŠMAR: Ćerka pronašla RODIRELJE MRTVE u sobi, evo šta se dešavalo dok su mirno SPAVALI

Foto: pixabay.com

Nakon detaljne istrage, utvrđeno je da su se otrovali ugljen-monoksidom koji je nastao zbog upotrebe pesticida u susednoj sobi, u kojoj su se ubijale stenice. Ovaj događaj šokirao je porodicu Kuper i izazvao veliku zabrinutost kod turista koji su planirali da posete ovo letovalište.

Porodica Kuper je uživala u odmoru sa svojom ćerkom Keli Ormerod, njenom decom i prijateljima. Osmog dana njihovog boravka u hotelu, oko ručka, u sobi pored njihove, poprskan je pesticid koji je sadržao dihlorometan, zabranjen u Velikoj Britaniji i Evropskoj uniji od 2012. godine, a koji proizvodi ugljen monoksid kada se razgradi. Soba je bila zapečaćena maskirnom trakom, a par je nekoliko sati kasnije vratio u svoju sobu. Njihova unuka Moli, koja je spavala u susednoj sobi, počela je da se oseća loše. Ujutru ju je otac odveo u sobu njene majke, što joj je, kasnije se ispostavilo, spasilo život.

Sledećeg jutra, njihova ćerka je pronašla roditelje u teškom stanju, a otac je proglašen mrtvim na licu mesta, dok je majka preminula nekoliko sati kasnije u bolnici. Njihova ćerka je izjavila da je gubitak roditelja ostavio veliku prazninu u njihovim životima i da porodica neće nikada moći da se potpuno oporavi od ovog tragičnog događaja.

Advokat koji zastupa porodicu Kuper izjavio je da je šokantno i zabrinjavajuće saznanje da su umrli od pesticida koji je korišćen u susednoj sobi. On je takođe istakao da je od najvećeg značaja izvući pouke iz ovog slučaja kako bi se sprečile slične tragedije u budućnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading