KADA UBIJETE NJIHOVO DETE, NAPRAVILI STE PET NOVIH HAMASOVACA: Ilon Mask savetovao Izraelce šta JEDINO moraju da urade u Gazi

Autor:

Svet

10.11.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mask je dodao da je prikladno da Izrael pronađe članove Hamasa i "ili ih ubije ili zatvori". Međutim, takođe je pozvao za humanitarnu pomoć u Gazi, uključujući uspostavu mobilne bolnice

KADA UBIJETE NJIHOVO DETE, NAPRAVILI STE PET NOVIH HAMASOVACA: Ilon Mask savetovao Izraelce šta JEDINO moraju da urade u Gazi

Foto: Tanjug/AP

Vlasnik Tvitera Ilon Mask

Milijarder i vlasnik društvene mreže X Ilon Mask rekao je kako je ubeđen da su pripadnici Hamasa namerno žestoko udarili po Izraelu baš zato da bi izazvali ovako jaku reakciju.

Mask je u intervjuu sa popularnim podkasterom Leksom Fridmenom rekao da Hamas nije ni očekivao pobedu.

- Oni su zaista želeli da počine najgora zlodela koja su mogli kako bi izazvali najagresivniji mogući odgovor Izraela i iskoristili taj odgovor da okupe muslimane širom sveta za Gazu i palestinsku stvar - rekao je izvršni direktor Tesle.

Mask je dodao da je prikladno da Izrael pronađe članove Hamasa i "ili ih ubije ili zatvori". Međutim, takođe je pozvao za humanitarnu pomoć u Gazi, uključujući uspostavu mobilne bolnice.

Mask je preporučio Izraelu da bude vrlo transparentan o svakom aspektu rata kako "ljudi ne bi mogli da tvrde da je to trik".

"Pitanje je kao za svakog člana Hamasa kojeg ubijete, koliko ih stvorite? Ako više stvaraš nego što ubijaš, onda nisi uspeo. Sa sigurnošću se može reći da ste, ako ubijete nečije dete u Gazi, napravili barem nekoliko članova Hamasa koji će umreti samo da ubiju Izraelca", dodao je Mask.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading