JEVREJKA BRUTALNO IZBODENA NA VRATIMA SVOG STANA U LIONU! Jeziv antisemitski napad u Francuskoj! POLICIJA UGLEDALA SKANDALOZAN SIMBOL KAD JE DOŠLA!

Autor:

Svet

04.11.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženu, čiji identitet nije saopšten, muškarac je oštrim predmetom ubo dva puta kada je otvorila vrata i pobegao.

JEVREJKA BRUTALNO IZBODENA NA VRATIMA SVOG STANA U LIONU! Jeziv antisemitski napad u Francuskoj! POLICIJA UGLEDALA SKANDALOZAN SIMBOL KAD JE DOŠLA!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

U Francuskoj se i dalje vodi opsežna istraga povodom brutalnog napada na jednu Jevrejku koja je danas napadnuta na vratima svog stana u Lionu.

Žena, čiji identitet nije saopšten, pretrpela je dva uboda oštrom predmetom kada je otvorila vrata, nakon čega je napadač pobegao sa lica mesta.

Prema informacijama francuskih medija, na vratima nesrećne žene je bila iscrtana "svastika", što ukazuje na mogući antisemitski motiv napada.


Napad se dogodio kada je nepoznata osoba pozvonila na vrata žrtve, koja ima tek nešto više od 30 godina. Kada je devojka otvorila vrata, napadač ju je dva puta ubo, najverovatnije nožem, a potom je pobegao.

Prema svedočenju advokata žrtve Stefana Draia za BFMTV, napadač je bio obučen u crno i imao je prekriveno lice.

Žrtva, njena porodica i jevrejska zajednica su šokirani ovim napadom. Advokat žrtve je izjavio da se između reči i oznaka došlo do akcije, te da do danas u Francuskoj nisu shvatali da mogu biti žrtve antisemitskog napada koji bi mogao da dovede do pokušaja ubistva.

Srećom, devojka nije životno ugrožena, ali je protiv nepoznate osobe koja je izvršila napad podignuta krivična prijava za pokušaj ubistva. Očekuje se da će policija brzo pronaći napadača i da će on odgovarati za svoj zločin.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading