POTRESNA PRIČA: Pilot pokušao da sruši avion tokom leta jer se najeo psihoaktivnih pečuraka!

Autor:

Svet

26.10.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U neverovatnom incidentu koji se desio tokom leta između Sijetla i San Franciska, pilot Alaska Airlinesa, Josip Emerson, navodno je pokušao da sruši avion!

POTRESNA PRIČA: Pilot pokušao da sruši avion tokom leta jer se najeo psihoaktivnih pečuraka!

Foto: pixabay.com

 Četrdesetčetvorogodišnji pilot, koji je bio van dužnosti, ukrcao se na let AS2059 i uputio ka Kaliforniji. Međutim, umesto uživanja u putovanju, Emerson je izazvao pravu dramu u pilotskoj kabini.

Prema izvorima, Emerson je tokom razgovora sa kolegama izjavio: "Ja nisam u redu".

Nakon tih reči, šokantna situacija se odvijala munjevitom brzinom. Pilot je pokušao da zgrabi ručicu za gašenje požara u motoru, koja bi zaustavila dotok goriva i učinila motore neoperativnim. Srećom, hrabra letačka posada uspela je da savlada pomahnitalog kolegu i izbaci ga iz kokpita.

 

 


Međutim, priča ne staje tu. Tokom leta, Emerson je navodno još jednom pokušao da sruši avion otvaranjem vrata za evakuaciju u slučaju nužde. Na sreću, posadi je uspelo da spreči ovaj katastrofalni pokušaj. U strahu za živote putnika, odlučeno je da se avion preusmeri ka Portlandu.

Nakon sletanja, policija je odmah intervenisala i uhapsila Emersona. On se suočava sa 167 nefederalnih optužbi, uključujući čak 83 tačke za pokušaj ubistva! U razgovoru sa policijom, Emerson je navodno priznao da je pre leta konzumirao psihodelične pečurke zbog depresije. Ovaj neverovatan detalj dodatno baca senku na celokupnu situaciju.

 

 

 

 


Josip David Emerson je bio pilot Alaska Airlinesa još od 2001. godine. Tokom svoje karijere, prošao je sve medicinske preglede i sertifikacija. Međutim, očigledno je nešto pošlo po zlu u Emersonovom životu, što je kulminiralo ovim šokantnim pokušajem rušenja aviona.

Ovaj incident je trenutno pod istragom, a uključeni su i FBI. Ostaje da se vidi šta je dovelo do ovakvog ponašanja pilota i kakve će biti posledice za Emersona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading