POSLUŠAO IZRAELCE DA POBEGNE U KAMP, PA MU POBILI CELU PORODICU! Kad je video šta se dogodilo, učinio je NAJTEŽU STVAR U ŽIVOTU

Autor:

Svet

26.10.2023

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinar je verovao da će mu porodica biti na bezbednom jer su tako rekli Izraelci, a onda se suočio sa neopisivom tragedijom

POSLUŠAO IZRAELCE DA POBEGNE U KAMP, PA MU POBILI CELU PORODICU! Kad je video šta se dogodilo, učinio je NAJTEŽU STVAR U ŽIVOTU

Foto: youtube.com/al jazeera english

Vael al Dahu, šef dopisništva Al Jazeere u Gazi poslušao je Izraelce da sa porodicom pobegne iz severnog dela Gaze.

Verovao je da će mu porodica biti na sigurnom ali onda se uverio da je ovo najprljaviji mogući rat. Izraelci su u raketnom napadu u onom području za koji su rekli da ga neće bombardovati ubili celu njegovu porodicu!

Al Dahu je pobegao u kamp Nuseirat a samo nekoliko sati kasnije gledao je uplakan njihova tela. Ostao je bez supruge, sina, ćerke i unuka.

Na snimcima koje je objavila Al Jazeera vidi se Vael kako uplakan stoji kraj tela članova porodice i u neverici proklinje taj dan.

- Ovo je bilo smišljeno. Namerno su gađali kamp gde su žene i deca. Ovo je navodna sigurna zona o kojoj okupatorska vojska govori - rekao je novinar nakon što je učinio najtežu stvar u životu – da identifikuje žrtve napada.

- Njihov dom u kampu Nuseirat u središtu Gaze je napadnut i uništen. Tamo su pronašli sklonište nakon što su zbog bombardovanja napustili svoj dom. Al Jazeera snažno osuđuje neselektivno napadanje nevinih civila u Gazi, što je dovelo do gubitka porodice Vaela al Dahua i nebrojenih drugih - istaklo je uredništvo Al Jazeere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading