JOŠ JEDNA ŽRTVA VLADIMIRA PUTINA ILI....! Iznenada preminuo Vladimir Nekresov! Treći direktor Lukoila koji je umro od 2022! (FOTO)

Autor:

Svet

24.10.2023

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako lokalni izvori navode da je Nekrasov preminuo zbog akutne srčane insuficijencije, zapadni mediji i kritičari tvrde da ga je ubio aktuelni režim u Rusiji.

JOŠ JEDNA ŽRTVA VLADIMIRA PUTINA ILI....! Iznenada preminuo Vladimir Nekresov! Treći direktor Lukoila koji je umro od 2022! (FOTO)

Foto: Tanjujg/ap

Ruski energetski sektor suočava se sa novim šokom nakon iznenadne smrti predsednika odbora direktora ruske naftne kompanije Lukoil, Vladimira Nekrasova. On je u utorak umro u 66. godini.

 

 

Iako lokalni izvori navode da je Nekrasov preminuo zbog akutne srčane insuficijencije, zapadni mediji i kritičari ruskog predsednika Vladimira Putina tvrde da je treća žrtva aktuelnog režima u Rusiji u ovoj kompaniji. 

Smrt Vladimira Nekrasova dolazi nakon što je direktor upravnog odbora Lukoila, Ravil Maganov, preminuo u septembru 2022. godine nakon pada sa prozora elitne moskovske bolnice. Iako je Maganov bio zvanično hospitalizovan zbog problema sa srcem, njegova smrt izazvala je sumnje i kontroverze.

Nedugo pre toga, milijarder Aleksandar Subotin, glavni menadžer Lukoila, pronađen je mrtav u maju 2022. godine nakon što je posetio šamana. Postoje teorije da je Subotin otrovan tokom seanse, što je navodno dovelo do srčanog udara.

Osim Lukoila, i druge kompanije iz energetskog sektora doživele su gubitke. Igor Škurk, zamenik generalnog direktora Jakutskenerga, preminuo je u pritvorskom centru nakon što je optužen za uzimanje mita.

Zapadni mediji, kao i kritičari Kremlja, istražuju ove misteriozne smrti i povezuju ih sa političkim i poslovnim rivalitetima u Rusiji. Tvrdi se da postoji sumnja da je Kremlj umešan u smrt najmanje 39 osoba iz ruske elite, uključujući i oligarhe i naučnike.

Jedan od misteriozno preminulih moćnika je oligarh Sergej Grišin, koji je prodao nekretninu Megan i Hariju u Kaliforniji. Sumnja se da je preminuo od sepse nakon što je javno kritikovao Vladimira Putina. Naučnik Andrej Botikov, poznat po razvoju vakcine Sputnjik V, takođe se nalazi na listi misteriozno preminulih. Priča se da je on zadavljen kaišom

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading