HAOS NA ZAPADNOJ OBALI! Palestinci traže Abasovu ostavku! EKSPLOZIJE PO ULICI, BACA SE KAMENJE NA POLICIJU....! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.10.2023

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupe muškaraca trče i bacaju kamenje, a policija pokušava da ih zaustavi suzavcem. Začula se i jedna glasna eksplozija.

HAOS NA ZAPADNOJ OBALI! Palestinci traže Abasovu ostavku! EKSPLOZIJE PO ULICI, BACA SE KAMENJE NA POLICIJU....! (VIDEO)

Foto: twitter.com/@Pluton45873221

Stotine ljudi izašle su na ulice širom Zapadne obale kako bi demonstrirali zbog eksplozije u bolnici u Gazi, piše The Times of Israel.

 

 

Snimci iz grada Ramale prikazuju demonstrante kako skandiraju: "Narod želi pad predsednika." Nezadovoljni su, kako ističu, "neaktivnošču"  palestinske samouprave Mahmuda Abasa u svetlu izraelskog rata u Gazi.

 

 

Al Džazira piše da je ovo najveći protest u Ramali od početka sukoba između Izraela i Hamasa. Grupe muškaraca trče i bacaju kamenje, a policija pokušava da ih zaustavi suzavcem. Začula se i jedna glasna eksplozija.

Sukobi i u drugim gradovima

- Ovdje su prizori potpunog haosa. Vode se ulične bitke. Palestinska policija nastoji da kontroliše situaciju. Nema znakova da se masa razilazi - javlja novinar Čarls Stratford.

Dolaze informacije kako su i u drugim gradovima na Zapadnoj obali izbili sukobi demonstranata s palestinskom policijom. Inače, Abas je sutra trebalo da se sastane s američkim predsednikom Džo Bajdenom koji stiže u posetu Bliskom istoku. Međutim, večeras je stigla vest da je Abas otkazao planirani sastanak. 

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading