NIŠTA GROZNIJE NEĆETE VIDETI: Pojavio se novi snimak sa "FESTIVALA SMRTI" u Izraelu! Pogledajte zasedu Hamasovaca i kako su ČISTILI SVE PRED SOBOM!

Autor:

Svet

14.10.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici festivala, videvši šta se dešava dali su se u beg po pustinji, a Hamasovci su za svaki slučaj overavali sve što bi videli pred sobom

NIŠTA GROZNIJE NEĆETE VIDETI: Pojavio se novi snimak sa "FESTIVALA SMRTI" u Izraelu! Pogledajte zasedu Hamasovaca i kako su ČISTILI SVE PRED SOBOM!

Foto: Tanjug/AP

Izrael

Dok svet još pokušava da shvati šta se od 7. oktobra do danas dešavalo u Izraelu i Gazi na društvenim mrežama pojavio se novi snimak sa Supernova festivala koji su mnogi u svetu sada preimenovali u “festival smrti”.

Više od 260 posetilaca festivala izgubilo je život u napadima Hamasa, a na novom snimku može se videti do koje mere je teroristima bilo stalo da bukvalno počiste pred sobom bilo šta što diše.

 

 

Pripadnici Hamasa pucali su po kabinama mobilnih toaleta, koji su bili postavljeni za potrebe posetilaca festivala, da se slučajno niko ne sakrije u njih i ostane živ.

Kada su se uverili da su mobilni toaleti overeni, krenuli su u pravi lov na ljude po pustinji, što ste prethodnih dana mogli da vidite na drugim snimcima.

Hamas je ovom prilikom oteo oko 150 posetilaca festivala.

- Ovo je samo dokaz da je Hamasovcima jedino bilo bitno da počiste sve pred sobom - piše Dejli mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading