PALESTINSKI ZATVORENIK SPAVAO SA PET IZRAELSKIH ČUVARKI! Skandal trese vojsku Izraela, pobio CIVILE, pa im u zatvoru žene odvukao u krevet!

Autor:

Svet

30.09.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnice izraelske vojske bile intimne sa palestinskim teroristom.

PALESTINSKI ZATVORENIK SPAVAO SA PET IZRAELSKIH ČUVARKI! Skandal trese vojsku Izraela, pobio CIVILE, pa im u zatvoru žene odvukao u krevet!

Foto: Tanjug/AP

Izraelsku vojsku pogodio je neviđeni skandal. Naime, izraelskim ženskim regrutima će biti zabranjeno da rade kao zatvorske čuvarke, nakon navoda da je jedna od njih bila intimna sa palestinskim zatvorenikom.

Naime, ona je, kako prenose tamošnji mediji, priznala bliskost sa Palestincem koji je izvršio smrtonosni napad na izraelske civile. Čuvarka, koja je uhapšena, tvrdila je da su još četiri žene bile intimne sa istim muškarcem.

Izraelska zatvorska služba (IPS) saopštila je da je palestinski zatvorenik premešten u posebno krilo. Ime regruta, kao ni osuđenika na doživotnoj kazni, nije poznato, a sud koji vodi slučaj je da se ne otkrivaju ni drugi detalji, uključujući lokaciju zatvora.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pripadnice izraelske vojske spavale sa palestinskim zatvorenikom

Kejti Peri, šefica IPS-a i  ministar za nacionalnu bezbednost Itamar Ben-Gvir, saopštili su da žene vojnici više neće čuvati zatvore visoke bezbednosti u kojima se nalaze palestinski „teroristi“. Izraelski mediji citiraju Ben-Gvira koji je rekao da do sredine 2025. „nijedna žena vojnik neće ostati u krilima zatvora bezbednosti”.

Inače, izraelski ministri su prošle godine naredili istragu nakon incidenta koji je izbio u zatvoru u kom su palestinski zatvorenici navodno napali i silovali žene vojnike, a da su neki visoki zatvorski zvaničnici "podvodili" zatvorenike, prenosi Jutarnji list.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading