JOŠ JEDNA NASTAVNICA PRETRPELA NASILJE U ŠKOLI I TO NA GORI NAČIN! Učenica je pogodila stolicom u glavu - sve snimili i podelili na Fejsbuk (VIDEO)

Autor:

Svet

30.09.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Fejsbuk podeljen video koji je prikupio više od 8 miliona pregleda.

JOŠ JEDNA NASTAVNICA PRETRPELA NASILJE U ŠKOLI I TO NA GORI NAČIN! Učenica je pogodila stolicom u glavu - sve snimili i podelili na Fejsbuk (VIDEO)

Foto: Printscreen/www.youtube.com/@mdm901

Učenica iz Mičigena bacila je metalnu stolicu na svoju učiteljicu, koja nije slutila šta je čeka, i oborila je na zemlju, tokom žestoke svađe sa drugim učenikom, piše NY post. 

Snimljeni video prikazuje veoma zabrinjavajuću situaciju u srednjoj školi, gde je došlo do ozbiljnog incidenta između učenika, pri čemu je nastavnica postala žrtva nasilja. 

Ludi video prikazuje učenicu srednje škole kako korača blizu vrata učionice u četvrtak dok vrišti na vršnjaka koji se ne vidi.

Nastavnica se pokušala umešati kako bi smirila situaciju i stala između učenika.

Tokom sukoba, stolica je slučajno pogodila nastavnicu u glavu, nakon čega je pala na zemlju i ostala nepokretna nekoliko sekundi.

Dvojica tinejdžera su nastavila sukob pesnicama iznad povređenog tela nastavnice.

 

 

Žena je hitno prebačena u bolnicu i puštena istog dana, kaže nadzornik škole.

- Učenik će biti kažnje u skladu sa zakonom - rekao je Džons.

Lokalni lideri podelili su video koji je prikupio više od 8 miliona pregleda širom Fejsbuka, kao pokazatelj lošeg školskog sistema u državi.

- Ovaj video savršeno prikazuje tužno stanje u obrazovanju u Mičigenu, nema osećaja za red ili pravac, nema poštovanja prema nastavnicima, i što je najgore, nema učenja - rekao je bivši šef policije Detroita Džejms Krejg, koji planira da se kandiduje kao republikanac u predstojećoj trci za Senat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading