VELIKA BRITANIJA HOĆE DA UKINE RASELA BRENDA! Traže suspenzije na društvenim mrežama, odmah odgovorio i Ilon Mask!

Autor:

Svet

21.09.2023

07:06 >> 08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska vlada poslala je pismo TikTok-u i Rumble-u sa zahtevom da se suspenduju nalozi i da se sa istih ukloni sve u vezi sa glumcem i komičarem Raselom Brendom.

VELIKA BRITANIJA HOĆE DA UKINE RASELA BRENDA! Traže suspenzije na društvenim mrežama, odmah odgovorio i Ilon Mask!

Foto: shutterstock

Rasel

Oni su u svom pismu pitali da li Brend od ovih platformi zarađuje.

 

 

Inače, komičar i Jutjuber Rasel Brend optužen je za silovanje, seksualne napade i emocionalne ucene u trajanju od 7 godina.

 

 

Njega su optižile četiri žene i sve se, navodno dogodilo na vrhuncu njegove slave. Bend je istakao da je "bio promiskuitetan", ali da su svi njegovi odnosi bili plod pristanka.

Inače, Jutjub je ptehodno suspendovao reklame na video snimcima komičara i glumca Rasela Brenda nakon optužbi za silovanje i seksualni napad. Iz kompanije u vlasništvu „Gugla” objavili su da je njihov potez posledica „kršenja politike odgovornosti autora“.

Stručnjaci procenjuju da Brend verovatno zarađuje između 2.000 i 4.000 funti po videu, što bi, na osnovu pet video snimaka nedeljno, moglo da proizvede blizu milion funti godišnje.

Brend se pripremio za ovu zabranu prebacivanjem svojih video zapisa na rivalni sajt Rumble.

Oglasio se Ilon Mask

Kako mnoge platforme društvenih medija rade zajedno na ukidanju Brenda, oglasio se ivlasnik platforme X, bivšeg Tvitera, Ilon Mask.

- On nije suspendovan na ovoj platformi. Nevin dok se ne dokaže krivica - istakao je Mask.

Predsednica Odbora za kulturu, medije i sport Kerolin Dajnidž pitala je Elona da li je „lično intervenisao u bilo kojoj odluci o statusu Rasela Brenda na platformi“.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading