PRVO GA JE BACIO KAO VREĆU, A ONDA GA JE NOKAUTIRAO: Besni motociklista pretukao aktivistu na auto-putu

Autor:

Svet

08.09.2023

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozaču je pao mrak na oči. Prvo je, prema izjavama očevidaca na normalan način tražio od aktivista da se pomere sa auto-puta a onda je krenuo na najgori način da im objašnjava šta želi

PRVO GA JE BACIO KAO VREĆU, A ONDA GA JE NOKAUTIRAO: Besni motociklista pretukao aktivistu na auto-putu

Foto: youtube.com/FOCUS online

Pripadnik pokreta za klimatske promene u Nemačkoj pretučen je nasred auto-puta kod Manhajma nakon što je blokirao saobraćaj, što je iznerviralo vozače.

Jedan od njih, motociklista (29) sa najtanjim nervima, pretukao je jednog od aktivista zbog čega je dan kasnije uhapšen.

Motociklista je očito žurio, te je prvo poručio aktivistima Last Generation pokreta da se pomere s puta, pošto su sedeli na betonu.

Kako oni to nisu želeli da učine, motociklista je brzinom svetlosti poleteo ka aktivisti koji ga je najviše iritirao i bacio ga je kraj puta poput džaka.

Ni to mu nije bilo dovoljno, pa ga je šutnuo a onda i dokrajčio pesnicom u glavu. Za to vreme, ostala dvojica aktivista i dalje su ignorisala dešavanja sa strane, ali verujemo da su se i oni odmah pomerili kraj puta.

Neverovatno, ali aktivisti pokreta za klimatske promene poručili su da i pored ovog prebijanja neće odustati od daljih blokada puteva.

“Ništa nas neće zaustaviti. Država ignoriše naše proteste, zbog čega se i desilo šta se desilo u Manhajmu. Šokirani smo, ali za to prebijanje krivimo državu”, rekla je Ejmi van Belen, portparolka Last Generation pokreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading