UKRAJINCI NE ODUSTAJU, ALI I RUSIJA ODOLEVA! Uništena tri drona iznad Moskovske i Brjanske oblasti!

Autor:

Svet

28.08.2023

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruska protivvazdušna odbrana uništila je i pre dva dana ukrajinski dron iznad Moskve. Dron je oboren iznad moskovske četvrti Istra.

UKRAJINCI NE ODUSTAJU, ALI I RUSIJA ODOLEVA! Uništena tri drona iznad Moskovske i Brjanske oblasti!

Foto: Twitter/printscreen

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da su noćas uništena tri ukrajinska drona - jedan iznad Moskovske i dva iznad Brjanske oblasti.

- Snage PVO su 28. avgusta oko 04.30 po moskovskom vremenu sprečile još jedan pokušaj kijevskog režima da izvede teroristički napad bespilotnom letelicom na teritoriji Ruske Federacije. Dron su uništila sredstva PVO iznad teritorije Ljubereckog okruga Moskovske oblasti - saopštilo je Ministarstvo, prenosi agencija RIA Novosti.

Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin saopštio je da prema prvim informacijama nema žrtava ni štete.

Prethodno je Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo da su noćas dežurne snage PVO oborile dve ukrajinske bespilotne letelice iznad Brjanske oblasti. Brjanska oblast se nalazi na zapadu Rusije, na granici sa Ukrajinom.

Pokušaji udara na Moskvu dronovima prilično su česti u poslednje vreme.

Ruska protivvazdušna odbrana uništila je i pre dva dana ukrajinski dron iznad Moskve. Dron je oboren iznad moskovske četvrti Istra, prenela je agencija Tas.

Samo nekoliko dana ranije, soliter u centru Moskve je pretrpeo oštećenja nakon što je u njega udario dron, prema izjavama gradonačelnika Sergeja Sobjanina.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading