KAD JE POGLEDALA U KOMŠIJINO DVORIŠTE DOŽIVELA ŠOK! Iz zemlje su virile noge, policija otkrila užas kad je stigla!

Autor:

Svet

09.08.2023

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Hamburgu je u sredu pronađen leš muškarca, posle dojave koja je stigla iz komšiluka.

KAD JE POGLEDALA U KOMŠIJINO DVORIŠTE DOŽIVELA ŠOK!  Iz zemlje su virile noge, policija otkrila užas kad je stigla!

Foto: Profimedia

Naime žena je pogledavši preko ograde u dvorište svojih komšija, ugledala jeziv prizor kao iz horor filmova. Iz zemlje su virile noge i delovi leša zakopanog u dvorištu.

 

 

Telo koje je otkriveno u bašti bilo je zakopano samo nekoliko centimetara duboko, i bilo je u početnoj fazi raspadanja.

Žena je odmah alarmirala policiju, koja je ubrzo stigla na lice mesta. Pošto stanari kuće u čijem je dvorištu otkriven mrtav muškarac nisu otvarali, iako su bili kod kuće, elitni policajci su razvalili vrata, da bi na kraju izveli dvoje 63-godišnjeg muškarca i 62-godišnju ženu.

Oni su odvedeni u policijsku stanicu na ispitivanje gde će se utvrditi da li su odgovorni za smrt muškarca. Prema rečima portparola državne policije, još uvek nije jasno da li se njih dvoje smatraju osumnjičenima ili samo svedocima.

Kako prenosi BILD, komšije su rekle da su žena i muškarac bili prilično neupadljivi i da su ih retko viđali. Istražitelji Jedinice za zločine protiv života sada imaju zadatak da utvrde ko je žrtva, kako je osoba umrla, koliko je dugo ležala u bašti i da li su stanari kuće imali veze sa tim.

(Republika/Kurir/Blid)

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading