"CIA ĆE UBITI ZELENSKOG"! Američki analitičar šokirao planetu: "Njemu neće dozvoliti da ode u egzil"! EVO I ZAŠTO!

Autor:

Svet

08.08.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najverovatnija opcija je eksplozija u njegovom štabu, koja može da se predstavi kao ruski raketni udar, ali mislim da će njegova vojska, odnosno glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Zalužni, biti ključni glumac, rekao je stručnjak.

"CIA ĆE UBITI ZELENSKOG"! Američki analitičar šokirao planetu: "Njemu neće dozvoliti da ode u egzil"! EVO I ZAŠTO!

Foto: Tanjug/AP

Američke obaveštajne agencije likvidiraće ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog zbog njegovih neuspeha, rekao je bivši analitičar CIA-e Lari Džonson (Larry C Johnson) na kanalu Edited YouTube.

- Ovo je sledeći očigledan korak, da li će to uraditi CIA ili će nekoga naterati da to uradi. Mislim da Zelenskom nema dugo života. On nije jedan od onih kojima će biti dozvoljeno da ode u egzil - rekao je stručnjak, prenele su RIA Novosti.

Prema njegovim rečima, američke obaveštajne agencije često eliminišu svoje marionetske vođe u stranim zemljama pošto prestane njihova korisnost za Sjedinjene Države, a ova sudbina će uskoro zadesiti Zelenskog, pošto je Zapad nezadovoljan neuspesima Oružanih snaga Ukrajine i nesposobnošću ukrajinskhi političara da organizuje uspešnu kontraofanzivu .

- Najverovatnija opcija je eksplozija u njegovom štabu, koja može da se predstavi kao ruski raketni udar, ali mislim da će njegova vojska, odnosno glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Valeri Zalužni, biti ključni glumac -  rekao je stručnjak.

Ranije je švajcarski list Neue Zurcher Zeitung objavio da su u vezi sa neuspehom kontraofanzive zapadni partneri Ukrajine sve češće počeli da traže objašnjenja od predsednika Zelenskog.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Crni

09.08.2023 08:46

To jedini nacin da se donekle izvuku iz Ukrajine na da kazem relativno bezbolan nacin.