JEZIV SNIMAK DECE U KAVEZU ZA PSE: Otac 6 mališana držao zarobljene u prljavštini, a živeo luksuzno - ovako se monstrum prikazivao u javnosti

Autor:

Svet

01.08.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je njegova partnerka, koja je policiji prijavila slučaj, takođe bila žrtva, vlasti vode istragu i protiv nje zbog dopuštanja zlostavljanja dece

JEZIV SNIMAK DECE U KAVEZU ZA PSE: Otac 6 mališana držao zarobljene u prljavštini, a živeo luksuzno - ovako se monstrum prikazivao u javnosti

Foto: Printscreen/YouTube/8 News NOW Las Vegas

Policija Las Vegasa uhapsila je oca zbog sumnje da je šestoro svoje dece starosti između dve i 11 godina držao u kavezima za pse. Deca su spasena 11. juna, ali se za slučaj saznalo tek sada.

Partnerka uhapšenog muškarca i majka dece je Amanda Stamper, koja je sakupila hrabrosti da pozove policiju i prijavi slučaj. Ona je takođe bila žrtva svog partnera koji ju je zlostavljao, a policiju je uspela da pozove iz apoteke.

Čak je i policija potvrdila da je reč o "najgorem slučaju zlostavljanja dece".

Policijski službenici su zatekli decu u užasnim uslovima, bila su neuhranjena i prekrivena modricama te smeštena u kaveze za pse.

Otac dece Travis Dos ih je zanemarivao i fizički zlostavljao te primoravao da žive u prljavštini. Međutim, u javnosti se predstavljao kao čovek koji živi luksuzno i raskošno te je prikrivao svoja nedela. Svoju partnerku je primoravao na prostituciju.

On se sada suočava s optužbama za zlostavljanje dece i trgovinu ljudima, a iako je njegova partnerka takođe bila žrtva, vlasti vode istragu i protiv nje zbog dopuštanja zlostavljanja dece.

"Uvek je bilo veoma loše. Kad god sam pokušala da se zauzmem za njih, on bi se okomio na mene", tvrdi Stamperova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading