RUSIJA ČUVA SVET OD DOLASKA ANTIHRISTA Patrijarh Kiril: Mnogi nas sa nadom gledaju kao POSLEDNJI BEDEM i branu od dominacije ZLA

Autor:

Svet

11.07.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski patrijarh Kiril izjavio je da je Rusija zemlja koja svet čuva od dominacije zla. "Mnogi ljudi, uključujući one na Zapadu, sa velikom pažnjom i nadom gledaju na Rusiju kao na poslednji bedem.

RUSIJA ČUVA SVET OD DOLASKA ANTIHRISTA Patrijarh Kiril: Mnogi nas sa nadom gledaju kao POSLEDNJI BEDEM i branu od dominacije ZLA

Foto: Tanjug/AP

U biblijskom smislu, Rusija postaje brana od dominacije zla, odnosno od dolaska antihrista", rekao je patrijarh moskovski i cele Rusije, prenosi ruska Gazeta.

Dodao je da Ruska pravoslavna crkva u ovom trenutku ima "ogromnu duhovnu odgovornost prema svom narodu, državi, ali i čitavom svetu".

Ruski patrijarh je naveo da je RPC postigla "veliki istorijski podvig", time što je, kako je rekao, sačuvala veru za svoj narod. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading