''IMALA SAM ODNOSE SA TRAMPOVIM SINOM U GEJ KLUBU!'' Pevačica šokirala priznanjem: Priča da mrzi LGBT, a sa mnom je to radio u WC-u okružen HOMOSEKSUALCIMA!

Autor:

Svet

08.07.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obri O Dej iznela detalje afere sa sinom Donalda Trampa, Donaldom mlađim.

''IMALA SAM ODNOSE SA TRAMPOVIM SINOM U GEJ KLUBU!'' Pevačica šokirala priznanjem: Priča da mrzi LGBT, a sa mnom je to radio u WC-u okružen HOMOSEKSUALCIMA!

Foto: Profimedia

Pevačica Obri O Dej, bivša članica američkog benda Daniti Kane, iznela je u javnost da je imala aferu sa sinom bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, Donaldom mlađim i to do je bio u braku sa bivšom suprugom Vanesom.

Ona je bila sa njim pre deset godina, a u javnosti je otkrila detalje njihovog intimnog odnosa u gej klubu, prenosi magazin ''People.'' Istakla je da su se upoznali u rijaliti programu njegovog oca ''The Celebrity Apprentice,'' ali da do kraja snimanja nisu imali nikakav bliži kontakt.

- Ogranizovala sam žurku u gej klubu i to je prvi put da smo bili zajedno. Pošto je jako želeo da spava sa mnom, rekla sam mu da ćemo to uraditi u gej klubu - ispričala je Obri, koja je dodala da je Donald mlađi došao u pratnji svog asistenta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday)

 

- Pomislila sam - nema šanse da će taj čovek u odelu da dođe u gej klub i da me traži, ali eto, pojavio se - rekla je Obri.

Pevačica je istakla i da nije imao problem što je okružen homoseksualcima, iako u svojim političkim govorima priča drugačije.

- Na društvenim mrežama i u kampanji priča jedno i širi mržnju, a u stvarnosti prihvata sve ljude i ponaša se pristojno. Znam da sam tada rekla - pa, jako je opušten s obzirom na to da je u gej klubu. Zapravo toliko je bio opušten da mu nije bio problem da imamo seks u WC-u kluba - zaključila je Obri.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Donald Junior Tramp

Priča o aferi Donalda mlađeg i Obri počela je 2019. godine, kada je medijima potvrdila da je svoju suprugu prevario više puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading