POLICIJSKI PAS PRONAŠAO DROGIRANO JAGNJE NA KOKAINU! Sablasno mladunče agresivno čuvalo HEROIN i kesu čipsa

Autor:

Svet

30.06.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija šokirana otkrićem!

POLICIJSKI PAS PRONAŠAO DROGIRANO JAGNJE NA KOKAINU! Sablasno mladunče agresivno čuvalo HEROIN i kesu čipsa

Foto: Printscreen/Twitter

Tri osobe su uhapšene u Škotskoj nakon što su u automobilu u Glazgovu pronađeni jagnje, kokain i heroin u vrednosti od 10.000 funti, kao i kesa čipsa.

Škotska policija pronašla je životinju i narkotike nakon što je zaustavila vozilo u subotu uveče dok je putovalo na sever autoputem M74 kojim su se kretali ka granici.

Policajci su otkrili heroin čija je vrednost procenjena na 7.000 evra i kokain vredan 3.000 evra, kao i jagnje koje je štitilo narkotike - čiji identitet za sada nije poznat.

 

 

U tvitu škotske policije navodi se da je jagnje uzeo lokalni farmer i da se "istraga nastavlja kako bi se utvrdilo kako je završilo u autu" i dodaje da je policijski pas po imenu Bili bio "ključan" u pronalaženju droge.

Portparol policije Škotske rekao je u saopštenju: Oko 18:10 BST u subotu, 22. aprila 2023, policajci su zaustavili automobil na kolovozu M74 u pravcu severa, u blizini raskrsnice 3.

 

 

- Tri putnika u vozilu su uhapšeni i izvršen je pretres automobila uz asistenciju jedinice za pse. Policijski pas Bili je ušao u auto i pronašao da ima droge - navodi se.

- Dva muškarca, 52 i 53 godine i jedna žena, 38 godina, uhapšeni su i optuženi za krivična dela vezana za drogu. Prijavljeni su tužilaštvu - dodaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading