STRADALA PORODICA TRAMPOVOG DONATORA: Potvrđene žrtve iz malog aviona zbog kojeg su lovci F-16 probili zvučni zid nad Vašingtonom (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

05.06.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka i unuka Džona Rampela, biznismena sa Floride koji je poznat kao veliki donator bivšeg američkog predsednik Donalda Trampa, stradale su u padu malog aviona Cesna koji se srušio u saveznoj državi Virdžinija.

STRADALA PORODICA TRAMPOVOG DONATORA: Potvrđene žrtve iz malog aviona zbog kojeg su lovci F-16 probili zvučni zid nad Vašingtonom (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP, Facebook/YouTube/Twitter/Printscreen

Američka ratna avijacija podigla je u nedelju uveče borbene avione F-16 koji su krenuli u poteru za ovim lakim putničkim avionom koji je narušio vazdušni prostor oko Vašingtona i izazvao paniku u prestonici SAD.

Pilot nije reagovao na pozive kontrole letenja, a kasnije je objavljeno da se onesvestio i da je letelicom, u kojoj je pored njega i porodice Trampovog donatora bila i dadilja, upravljao autopilot.

Foto: Facebook

U padu malog aviona Cesna stradale ćerka i unuka Trampovog donatora Džona Rampela

To bi trebalo da opravda činjenicu da se avion koji je leteo ka Njujorku naglo promenio rutu, okrenuo se za 180 stepeni i kasnije se srušio u Virdžiniji, a na mestu nesreće nisu pronađeni preživeli.

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp

Rampelova supruga Barbara objavila je na Fejsbuku da je izgubila ćerku i unuku koja je imala dve godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zoki

05.06.2023 12:55

A da nije oboren jer vest je da su za njim krenuli borbeni avioni a amerinkaci su poznati po tome da sve to sakriju od javnosti.