DEDA SATIMA SEDEO NAPOLJU I ČUVAO TELO MRTVE UNUKE (9)! U ovoj fotografiji sažet je sav užas rata! (UZNEMIRUJUĆE)!

Autor:

Svet

02.06.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz strašnu tragediju koja se nedavno dogodila, jedna fotografija izazvala je emotivne reakcije javnosti.

DEDA SATIMA SEDEO NAPOLJU I ČUVAO TELO MRTVE UNUKE (9)! U ovoj fotografiji sažet je sav užas rata! (UZNEMIRUJUĆE)!

Foto: Tanjug/AP

Rat

U četvrtak u Kijevu, troje ljudi, uključujući devetogodišnju devojčicu i njenu majku, izgubili su živote dok su očajnički pokušavali da se sklone u zatvoreno sklonište. Ovaj tragični incident izazvao je veliko nezadovoljstvo među stanovnicima ukrajinske prestonice.

 

 

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski optužio je kijevskog gradonačelnika Vitalija Klička i druge čelnike ukrajinske prestolnice za nemar nakon izveštaja očevidaca da su civili poginuli jer sklonište nije otvoreno.

Prema informacijama ukrajinskih oružanih snaga, Rusija je u četvrtak ujutro ispalila ukupno 10 raketa na Kijev, ali su sve one oborene pre nego što su mogle da nanese štetu. Međutim, padajući ostaci raketa su usmrtili troje ljudi - devetogodišnju devojčicu, njenu majku i jednu ženu, dok je četrnaest osoba povređeno.

Nakon ovog strašnog događaja u Ukrajini, jedan fotograf uhvatio je trenutak u kojem deda gleda i čuva mrtvo telo svoje devetogodišnje unuke, koja je zajedno sa svojom majkom izgubila život.

Fotograf Serhii Okunev je na svojoj Fejsbuk stranici opisao kako je čovek satima sedeo na kolenima, a kasnije mu je pronađena stolica.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragan

02.06.2023 21:15

Telo je moglo i da se skloni. Čemu da stoji tu ???

Džonko

02.06.2023 22:27

VELIKA TUGA...!!! NARODE UKRAJINE SHVATITE DA STE ŽRTVOVANI ZA INTERESE ANGLOSAKSONACA I NJIHOVE SATELITE IZ EVROPE...!!! OTELI SU VAM SVE RUDNIKE, PLODNU ZEMLJU, ČELIČANE, BRODOGRADILIŠTA, SVEEE, SVEEE SU UZELI... UKINUĆE VAS KAO NAROD...