ŠTA SE OVO DEŠAVA?! DEČAK NASRED ČASA IZBO DRUGARICU: Jeziv snimak se širi društvenim mrežama, kamera zabeležila CEO HOROR (VIDEO)

Autor:

Svet

17.05.2023

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je zadao devojčici iz razreda najmanje pet uboda dok ga nisu zaustavili, a kamera je zabeležila jeziv prizor.

ŠTA SE OVO DEŠAVA?! DEČAK NASRED ČASA IZBO DRUGARICU: Jeziv snimak se širi društvenim mrežama, kamera zabeležila CEO HOROR (VIDEO)

Foto: Twitter-blabla112345

Dečak izbo drugaricu olovkom

Pomahnitali učenik (14) iz Manausa izbo je olovkom drugaricu iz razreda koja mu se nasmejala kad je pogrešno izgovorio reč tokom školske prezentacije.

Na šokantnom snimku iz Brazila vidi se kako dečak mirno drži poster zajedno sa još pet drugova iz razreda, međutim, odjednom prilazi i napada iznenađenu devojčicu olovkom. Zadao joj je najmanje pet uboda u glavu u telo dok ga nisu zaustavili.

Incident se dogodio 8. maja.

Na snimku se vidi i da je učenica, koja je sedela u prvom redu, stavila džemper preko lica pre nego što je više puta izbodena. Čuju se šokirani drugovi iz razreda kako viču dok je jedan od dečaka, koji je takođe bio deo naučnog projekta, skočio da obuzda napadača.

Nekoliko drugih učenika je takođe pomoglo da se dečak zadrži dok nije stigla jedinica policije da ga uhapsi.

Šefica policije Julijana Tuma rekla je da će protiv dečaka biti pokrenuta istraga zbog pokušaja ubistva. Džon Bareto, dečakov otac, objavio je snimak u kome tvrdi da je morao da preseli porodicu u drugi kraj grada jer su dobijali pretnje smrću.

Bareto je naglasio da je njegov sin bio žrtva vršnjačkog nasilja u školi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading