ERDOGAN HITNO HOSPITALIZOVAN: Otkazao predizborne aktivnosti?

Autor:

Svet

27.04.2023

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan prekinuo je juče na kratko televizijski intervju koji je davao uživo pošto mu je pozlilo, a ovaj incident opravdao je time da mu je naporna kampanja za opšte izbore 14. maja izazvala stomačne probleme.

ERDOGAN HITNO HOSPITALIZOVAN: Otkazao predizborne aktivnosti?

Foto: Tanjug/AP

Prema nezvaničnim informacijama, turski predsednik je zbog zdravstvenih problema završio u bolnici.

Međutim, postoje i insinuacije da se radi o predizbornim trikovima.

 


- Postoje kontradiktorne vesti iz Turske; Nakon što je Erdoganov predizborni govor bio napola pripremljen, neki su rekli da ima problema sa stomakom, ali drugi izvori u Turskoj tvrde da je otišao u bolnicu zbog srčanog udara. U međuvremenu, pre nekoliko minuta ponovo je stigla vest iz Turske da je Erdoganova porodica zamoljena da ode u bolnicu da ga vidi?! Da li je Erdogan zaista imao moždani udar ili blagu komplikaciju, pitanje je čiji će rezultati biti poznati u narednih nekoliko sati, ali ako vidite da je sutra bez problema ustao i nastavio izborne kampanje, ne sumnjajte da je i to deo propagandne i medijske igre. Trebalo je da skine kapu turskom narodu - objavljeno je na Tviter nalogu Sprinter.

 

Erdogan se suočava sa svojom najtežom izbornom trkom od kada je preuzeo dužnost 2003, pošto je široki savez opozicionih partija na čelu sa predsedničkim kandidatom Kemalom Kiličdarogluom udružio snage da ga svrgnu sa vlasti, dok se Turci bore sa najvećom ekonomskom krizom u poslednje dve decenije.

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading