DEVOJKU ŽIVU SAHRANILI: Čuo se plač iz grobnice, a onda je nastao ŠOK (VIDEO)

Autor:

Svet

31.03.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari su primetili da je grobnica sveže zapečaćena ciglama i cementom.

DEVOJKU ŽIVU SAHRANILI: Čuo se plač iz grobnice, a onda je nastao ŠOK (VIDEO)

Foto: Printscreen YT/SBT news

Brazilska policija je spasila ženu (36) koja je bila živa zazidana u grobnici na groblju u mestu Viskonde do Rio Branko.

Grobari su primetili da je grobnica sveže zapečaćena ciglama i cementom, a i krvave mrlje na zemlji su im privukle pažnju zbog čega su odmah pozvali policiju.

Kada su policajci stigli na groblje čuli su ženin plač i zapomaganje. Ubrzo je oslobođena i odvedena u bolnicu. Iz policije su saopštili da, iako je oblast delimično zatvorena i sa pojačanim obezbeđenjem, upadi su česti, a uglavnom se radi o narkomanima, prenosi Mondo.

 

 

Žena je ispričala da su je dva maskirana muškarca odvela na groblje gde su je napala i potom strpala u grobnicu. Vojna policija je navela da je žrtva zavisnica od droge i da je narkotike trebalo da čuva za muškarce, ali da ih je "negde zaturila" zbog čega su odlučili da joj se osvete.

Civilna policija je saopštila da se trio posvađao oko oružja. Nije poznato koliko dugo je žena bila u grobnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading