SAHRANJEN ESKOBAR IZ NIKŠIĆA: Ćerke plakale uz pesmu "Ponoć", a prijatelj poručio DVA LOŠA UBIŠE MILOŠA (FOTO/VIDEO)

Autor:

Hronika

13.03.2023

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana Ranka Radoševića Eskobara održana je danas na groblju Orlovača u Beogradu

SAHRANJEN ESKOBAR IZ NIKŠIĆA: Ćerke plakale uz pesmu "Ponoć", a prijatelj poručio DVA LOŠA UBIŠE MILOŠA (FOTO/VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Sahrana Ranka Radoševića Eskobara

Ranko Radošević, poznatiji kao Ranko Eskobar, ubijen je 9. marta dok je sedeo u kafiću na pumpi u Rušnju, a sahrana Nikšićanina održana je danas u 14 sati na beogradskom groblju Orlovača.

Pred opelo se u Hramu Svetog Prokopija na groblju okupila porodica, koja je sve od 11.30 časova primala saučešća najbližih prijatelja, a opelo je počelo u 13.30.

Oko 300 ljudi oprostilo se od Eskobara uz pesmu iz filma o Tomi Zdravković "Ponoć ", koju su svirale violine i jedna harmonika, a potresni stihovi pevača mnogima su izmamili suze.

Jecaji njegove dve maloletne ćerke parali su nebo. One su grlile majku držeći crvene ruže.

Jedan prijatelj održao je govor u kojem je Radoševića sve vreme nazivao vitezom.

- Nema reči da se opiše tvoja dobrota, vitezu naš. Ovo nije tvoj kraj, jer si otišao u raj. Sada nas greješ kroz sunčeve zrake. Naš Ranko je živeo je po onoj narodnoj da je kadar stići i uteći i na strašnom mestu postojati, ali na žalost desila se ona "Dva loša ubiše Miloša". Nikada nisi prežalio majčinu smrt, iako je prošlo 23 godine. Sada si otišao kod nje. Za 54 godine doživeo si ono što drugi nisu za 10 života. Voleo si brz život, najbrži - rekao je prijatelj.

Republika

Foto: Republika.rs

Grob Ranka Radoševića Eskobara 

Među okupljenima bili su i košarkaš Miladin Kovačević i gradonačelnik Nikšića Marko Kovačević, rođak. Gradonačelnika su štitili pancirnim kišobranima.

Da podsetimo, policija je uhapsila Stefana Zlatanovića (28) i Luku Vučetića (26) zbog sumnje da su ubili Ranka Radoševića.

Policija je za manje od 48 časova uhapsila direktne izvršioce - Zlatanovića iz Lebana i Vučetića (26) i Kraljeva.

Prema saznanjima Republike, uhapšena je i saučesnica u ovom zločinu, a reč je o malolenoj osobi.

Kako otkrivamo, Stefan i Luka su ubistvo Radoševića "odradili" zbog duga za drogu i to je bio način da "skinu" dugovanje.

Njih dvojica se sumnjiče da su 9. marta na benzinskoj stanici u Rušnju usmrtili Ranka Radoševića zvanog Eskobar. Oni su se potom krili u štek stanu na Novom Beogradu, gde ih je uhapsila beogradska policija.

Eskobar je slovio za vođu nikšićkog klana, koji usko sarađuje sa škaljarskim klanom. Njegovo ime se spominjalo i nakon hapšenja klana Veljka Belivuka, kada se jedno od pronađenih vozila vodilo upravo na Radoševića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading