JEZIVE POSLEDICE SVAKODNEVNE KONZUMACIJE ENERGETSKIH PIĆA: Ova devojka ostatak života mora da provede vezana žicama za kutiju!

Autor:

Svet

22.03.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dion Perat bivša je zavisnica od energetskih pića, koja će ostatak života morati da provede sa jezivim posledicama konzumiranja ovih napitaka.

JEZIVE POSLEDICE SVAKODNEVNE KONZUMACIJE ENERGETSKIH PIĆA: Ova devojka ostatak života mora da provede vezana žicama za kutiju!

Foto: Printscreen/Facebook Dion Parratt, Pixabay

Dion Perat kao tinejdžerka pila je do pet energetskih pića dnevno i nije osećala nikakve simptome sem ustreptalosti srca, za koje je smatrala da su zanimljivi, a onda je spoznala prave posledice zavisnosti od konzumacije ovih napitaka.

Svi znaju da su energetska pića loša po zdravlje, ali i dalje ih dosta konzumiraju. I male količine su opasne, a kamoli kada to neko konzumira svakodnevno. Ona sadrže visok nivo kofeina i utiče na krvni sistem. Zbog svog sastava mogu da dovedu do ozbiljne zavisnosti. Leči se na isti način kao i sve druge bolesti zavisnosti.

Dion Perat je nakon godina svakodnevne konzumacije ovih napitaka morala da prestane, a na svojoj fejsbuk stranici podelila je sliku na kojoj nosi holter monitoring jer i dalje ima probleme sa srcem.

Foto: Printscreen/Facebook Dion Parratt

Dion žicama privezana za kutiju

Želela je da osvesti mlade da ne završe kao ona i apelovala je na roditelje da zabrane deci da uzmu ikada taj otrov, budući da ona sada mora da nosi kutiju sa sobom i bude umotana u žice. 

Dok je pila ta pića prestala je i da jede da bi smršala tako da joj se sada gadi hrana pa ima dodatne zdravstvene probleme, piše Espreso.

Na jedan komentar Dion je ovo odgovorila:

- Nisam imala nikakve smetnje, osim ubrzanog rada srca, u čemu sam i uživala, jer sam se osećala kao na oblacima. Tek kada sam drugi put izgubila bebu, doktori su uočili nepravilnosti u radu mog kardiovaskularnog sistema. Tako da je najbolje da razmislite da li želite da umrete mladi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading