UDAVIO DEVOJKU TOKOM ODNOSA PA POBEGAO KOD MAME! Njegova objava na društvenim mrežama razbesnela celu državu! "NEMA SMISLA IMATI TOLIKO..."!

Autor:

Svet

24.02.2023

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U početku se pretpostavljalo da je u pitanju zločin iz strasti, ali se sada sumnja na predumišljaj.

UDAVIO DEVOJKU TOKOM ODNOSA PA POBEGAO KOD MAME! Njegova objava na društvenim mrežama razbesnela celu državu! "NEMA SMISLA IMATI TOLIKO..."!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

Mladić iz Argentine je optužen da je ubio svoju devojku tokom intimnog odnosa, a zatim je njegova čudna objava na društvenim mrežama postala viralna.

Telo Paule Grasije (26) pronađeno je 14. februara u njenoj kući u Buenos Ajresu, dok je njen dečko Brajan Ezekiel Hardin (23) pobegao kod svoje majke u obližnju varoš Magdalenu, pišu argentinski mediji.

On je zatim navodno pozvao svog druga da prizna zločin i kaže mu da je “preterao”. Ovaj ga je odmah prijavio policiji.

Republika

Foto: printskrin/facebook

Objava Brajana Ezekiela Hardina

 

Utvrđeno je da je uzrok smrti mlade žene bilo “mehaničko davljenje”, dok su policajci na mestu zločina pronašli kondome i razna s*ksualna pomagala.

U početku se pretpostavljalo da je u pitanju zločin iz strasti, ali je uskoro isplivala Brajanova objava na društvenim mrežama, koja bi mogla da bude dokaz predumišljaja.

Nema smisla imati toliko udvarača ako svi imaju mentalitet j*bača, a ne vole te. Razgovaraju sa tobom zato što si zgodna na fotkama, a ne zato što žele da znaju više o tebi. Žao mi je, ali neko je morao da ti kaže. Gde je prava ljubav ako ne ceniš onoga ko te istinski voli – napisao je na Fejsbuku Brajan pored intimne fotografije para na kojoj se ne vide lica.

Mladić je, po svemu sudeći, pobegao motociklom do kuće svoje majke. Policija ga je pronašla i uhapsila tokom pretresa objekta u Magdaleni, a istraga je i dalje u toku.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading