POGLEDAJTE KAKO SU AMERI OBORILI NLO! F-16 ispalio projektil! (VIDEO)

Autor:

Svet

12.02.2023

23:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NLO oboren iznad jezera Hjuron navodno je osmougaonog oblika.

POGLEDAJTE KAKO SU AMERI OBORILI NLO! F-16 ispalio projektil! (VIDEO)

Foto: youtube.com/ Jeremy Vindiciam Libertatis

Američka vojska večeras je saopštila da je oborila jedan neidentifikovani leteći objekat, a na mrežama su osvanuli snimci na kojima se vidi deo navodne letelice koja pada s neba.

 

 

Predstavnik države Mičigen u Predstavničkom domu Kongresa Džek Bergman, inače penzionisano vojno lice, naveo je da je bio u kontaktu sa svojim kolegama u Ministarstvu odbrane i naveo da mu je rečeno da je leteći objekat viđen kako prelazi preko Velikih jezera.

- Vojska je uklonila još jedan objekat iznad jezera Hjuron - rekao je on, prenose američki mediji. - Cenim odlučnu akciju naših pilota.

Objekat je oborio avion F-16.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi oboreni neidentifikovani leteći objekat, ali to još nije zvanično potvrđeno. Navodno je imao oblik osmougla.

"Dejli mejl", navodi da je i dalje nepoznato da li je reč o navodnim kineskim špijunskim balonima, s obzirom da je Bela kuća odbila da se obrati javnosti dok ostaci letećeg objekta ne budu prikupljeni i istraženi.

Podsećamo, NLO je oboren u petak iznad Aljaske, a kanadski premijer Džastin Trudo kasno sinoć je saopštio da je još jedan NLO oboren u kanadskom vazdušnom prostoru.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading