ŠOK U VELIKOJ BRITANIJI: Bomba od 250 kilograma iz Drugog svetskog rata eksplodirala neočekivano u trenutku detoniranja (VIDEO)

Autor:

Svet

11.02.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Norfoka saopštila je u petak na Tviteru da je došlo do neplanirane detonacije.

ŠOK U VELIKOJ BRITANIJI: Bomba od 250 kilograma iz Drugog svetskog rata eksplodirala neočekivano u trenutku detoniranja (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/@OsintTV

Bomba iz Drugog svetskog rata neočekivano je eksplodirala u Grejt Jarmutu u Norfoku, na istoku Engleske, dok su stručnjaci radili na detoniranju, a niko nije povređen, objavio je danas Gardijan.

Do neplanirane eksplozije bombe teške 250 kilograma došlo je dok su službe za hitne slučajeve, nakon otkrića neeksplodirane naprave iz Drugog svetskog rata, radile na detoniranju, saopštila je policija.

Policija Norfoka saopštila je u petak na Tviteru da je došlo do neplanirane detonacije, a da niko nije povređen.

Kako je navedeno, vojni specijalisti su sekli bombu koristeći tehniku koja stvara sporo sagorevanje eksploziva, pri čemu postoji rizik od nenamerne detonacije. 

Bomba je bila dugačka oko metar, a otkrili su je izvođači radova na prelazu preko reke, rekao je pomoćnik načelnika policije u Norfoku Nik Dejvison.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading