MONSTRUMI IZVELI EGZORCIZAM NAD USVOJENIM SINOM, PA GA UBILI: Dečaka umotanog u čaršaf zalepili za pod!

Autor:

Svet

27.01.2023

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorogodišnji Skajlar preminuo je od posledica zlostavljanja, koje su nad izvršili njegovi roditelji.

MONSTRUMI IZVELI EGZORCIZAM NAD USVOJENIM SINOM, PA GA UBILI: Dečaka umotanog u čaršaf zalepili za pod!

Foto: Surry county sheriff's office

Džozef Pol „Džo“ Vilson (41) i Džodi En Vilson (38) iz okruga Sari u Severnoj Karolini uhapšeni su 13. januara nakon što je njihov usvojeni sin, Skajlar, umro 9. januara.

Kako izveštavaju američki mediji, par je navodno "obuzdao i izolovao" Skajlara i izvršio egzorcizam nad njim, a kako se vidi na fotografijama do kojih je došlo tužilaštvo koje je Džodi poslala svom mužu, mališan je bio umotan u čaršaf i priljubljen licem nadole uz pod, za koji je bio prikovan lepljivom trakom.

Foto: Surry county sheriff's office

Džodi Vilson

Zvaničnici za sprovođenje zakona kažu da je Skajlar doveden u lokalnu bolnicu 5. januara, a Služba za zaštitu dece je pozvana 6. januara nakon što je zadobio povrede koje su posledica zlostavljanja od strane svojih roditelja.

Tom prilikom su Vilsonovi zadržani u prtitvorskom centru okruga Suri bez garancije, piše Dejli Mejl.

Prema lokalnim medijima, Džozef je 5. januara nazvao hitnu pomoć i prijavio da Skajlar ima napad.

Tokom razgovora, detektiv okruga Surri rekao je da se žena, navodno Džodi, može čuti u pozadini kako govori: 'Ja sam kriva.'

Foto: Surry county sheriff's office

Džozef Vilson

Kada je hitna medicinska pomoć stigla, Skilar nije disao. Dečak je prebačen na Odeljenje intenzivne nege u dečijoj bolnici Brener u Vinston-Salemu u Severnoj Karolini, gde je i konstatovana njegova smrt. Lekar je policiji rekao da je dečakov mozak bio oštećen zbog nedostatka kiseonika.

POVIJALA ČETVOROGODIŠNJE DETE

Nekoliko sati pre nego što je Džo pozvao hitnu 5. januara, istražitelji kažu da je fotografija poslata sa Džodi na Džoov telefon, rekli su zvaničnici. Uz fotografiju dečaka umotanog u ćebe zalepljenom za pod, Džodi je navodno napisala da se nešto dogodilo dok je povijala njihovog sina. Povijanje je umirujuća tehnika koja se koristi da pomogne bebama da zaspu. To se radi tako što se ćebe čvrsto umotava oko tela bebe tako da ona ne može da se kreće, piše Dejli Mejl.

Tehnika je povezana sa povećanim šansama od sindroma iznenadne smrti odojčadi i nije odgovarajuća za decu koja su dovoljno stara da se prevrnu.

BIVŠI HRANITELJI UPOZORAVALI

Bivši hranitelji malog Skajlara podneli su prijavu Odeljenju za socijalne usluge. Roditelji su rekli agenciji da su zabrinuti za dobrobit deteta, kao i za dobrobit druge dece u kući, na osnovu stvari koje je Džodi rekla.

Bivši hranitelj je rekao da je Džodi spomenula povijanje, ograničenje hrane i egzorcizam dece.

Tokom pretresa kuće, istražitelji su rekli da su pronašli držače za zglobove i gležnjeve.

Policija je takođe uzela digitalne zapise sa računara i telefona. Zapisi su uključivali video snimke kućnog nadzora koji pokazuju zlostavljanje pre ubistva.

- Ovo je tragičan događaj koji je prerano rezultirao smrću dragocenog deteta - rekao je šerif okruga Suri Stiv C. Hajat u saopštenju.

Foto: Surry county sheriff's office

Skajlar tokom igre

Vilsonovi će se sledeće pojaviti pred sudom 2. februara. Druga deca su takođe bila u njihovom improvizovanom pritvoru u vreme incidenta, piše Dejli Mejl.

Kancelarija šerifa okruga Suri saopštila je da su ta deca trenutno pod brigom Odeljenja za socijalne usluge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading