PRINC HARI "PROTERAN", PA PONIŽEN?! Kamila jedva čekala da mu vidi leđa - odmah uradila OVO!

Autor:

Svet

15.01.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta je Kamila Parker Bouls uradila sa Harijevom spavaćom sobom kada je on napustio Kraljevstvo.

PRINC HARI "PROTERAN", PA PONIŽEN?! Kamila jedva čekala da mu vidi leđa - odmah uradila OVO!

Foto: Tanjug/AP

Kamila Parker Bouls, kralj Čarls III i princ Hari

Princ Hari se u svojim memoarima prisetio vremena kada je njegova maćeha Kamila Parker Bouls navodno pretvorila njegovu spavaću sobu u Klarens Hausu u Londonu u svoj lični garderober čim se on iselio.

- Pokušao sam da ne marim. Ali posebno kada sam prvi put to video, bilo mi je krivo - napisao je 38-godišnji vojvoda od Saseksa.

Sličan incident spominje se u knjizi Tine Braun "The Palace Papers" - iako je neobično, Braun je napisala da je Harijeva stara spavaća soba u seoskom domu kralja Čarlsa III, Hajgrov Haus, postala ormar.

Iako njena odeća obično ne inspiriše toliko naslovnica kao ona Megan Markl ili Kejt Midlton, kraljica supruga Kamila svakako ima dovoljno veliku kolekciju haljina i kostima koji zaslužuju dodatno čuvanje.

Tu su i privlačni šeširi i fascinatori, a dugo se zalagala za britanske dizajnere, uključujući Brusa Oldfilda i Fionu Kler.

Osim toga, nakon smrti kraljice Elizabete II u septembru, izašla je noseći niz najcenjenijih komada pokojne kraljice, uključujući njenu blistavu tijaru od belgijskog safira.

Njen suprug, kralj Čarls III, takođe koristi prostor, a za garderobu traži poseban tretman.

- Njegova pidžama se glača svako jutro, njegove pertle se glačaju peglom - bivši batler princeze Dajane, Pol Barel, otkrio je u dokumentarcu "Serving the Royals: Inside the Firm" o kraljevskoj rutini visokog održavanja.

Foto: Tanjug-AP

Kralj Čarls III i kraljica supruga Kamila Parker Bouls

Na drugom mestu u svojim skandaloznim memoarima, Hari otkriva da su on i brat, princ Vilijam, nagovarali svog oca da se ne oženi Kamilom, s kojom je kralj Čarls godinama varao njihovu majku.

- Sećam se da sam se pitao... da li bi bila okrutna prema meni; ako bi bila poput svih zlih maćeha u pričama - napisao je, dodajući o svom bratu, "Vili je dugo bio sumnjičav prema drugoj ženi, što ga je zbunjivalo i mučilo. Kad su se te sumnje potvrdile, osetio je bolno kajanje što pre ništa nije učinio ili rekao."

Palata je za Page Six rekla da neće komentarisati nijednu od Harijevih optužbi iz njegove knjige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading