DEČAK PROPAO KROZ BETONSKU CEV DUGU 35 METARA! Spasioci drugi dan pokušavaju da ga izvuku! (VIDEO)

Autor:

Svet

02.01.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesreća se dogodila na gradilištu, dečak se danas ne odaziva.

DEČAK PROPAO KROZ BETONSKU CEV DUGU 35 METARA! Spasioci drugi dan pokušavaju da ga izvuku! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/The Star

Spasioci u Vijetnamu i danas, drugi dan za redom, pokušavaju da oslobode desetogodišnjeg dečaka nakon što je upao u uski otvoreni betonski stub na gradilištu u novogodišnjoj noći, prenosi Rojters.

Li Hao Nam je dozivao za pomoć ubrzo nakon što je upao u stub temeljne konstrukcije u subotu ujutro, ali spasioci danas nisu danas dobili nikakav odgovor od njega, pa su spustili kameru kako bi pokušali da mu lociraju poziciju u stubu dugom 35 metara.

Nesreća se dogodila na gradilištu mosta u provinciji delte Mekonga, gde je dečak sa prijateljima tražio staro gvožđe.

- Ne mogu da razumem kako je upao u šuplju betonsku konstrukciju, koja ima raspon od samo 25 centimetara u prečniku i zabijena je 35 metara u zemlju - saopštio je Le Hoang Bao, zvaničnik Odeljenja za saobracaj provincije Dong Tap, za lokalne novine.

Napori da se konstrukcija podigne kranovima i bagerima do sada nisu bili uspešni, a spasioci ne mogu da utvrde poziciju dečaka, prenose mediji.

Spasioci su upumpali kiseonik u konstrukciju i omekšali tlo oko nje, ali se od tada ona blago nagnula, što komplikuje napore izvlačenja, prenosi Rojters.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading