UBIO DETE (5) ZBOG DUGA OD 50 FUNTI! Namamio devojčicu čokoladom, pa je nasmrt pretukao! OSUĐEN NA SMRT!

Autor:

Svet

21.12.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud je saopštio da ju je ubica nasmrt pretukao dete.

UBIO DETE (5) ZBOG DUGA OD 50 FUNTI! Namamio devojčicu čokoladom, pa je nasmrt pretukao! OSUĐEN NA SMRT!

Foto: Photo by Eva Blue on Unsplash

Samoubistvo

Mladi trgovac koji je ubio devojčicu (5) i sahranio je u svom kupatilu jer mu je njena majka, Mona, dugovala samo 50 funti, osuđen je na smrt vešanjem.

Užasno ubistvo dogodilo se u gradu Minja, u Egiptu, 16. jula prošle godine.

Sud je juče odlučio da osuđeni ubica, Manar (20), sada treba da bude pogubljen zbog ubistva male Duhe Ašrafe.

Manar je takođe verovao da je Mona narušila njegovu reputaciju kod meštana.

Tako je namamio Duhu u svoj dom, obećavši joj čokoladu. Kada mu je poverovala i otišla kod njega u kuću, ubio ju je i zakopao njeno telo u kupatilu u prizemlju svog doma.

Sud je saopštio da ju je ubica nasmrt pretukao.

Mona, takođe trgovac voćem i povrćem, i njen sin Abdel Rahman, star 19 godina, obavestili su brigadnog generala Hatema Rabija, šefa Odeljenja za krivične istrage u severnoj Miniji, da je njena mlada ćerka nestala.

Pokrenut je uviđaj i proverene su nadzorne kamere, ali ništa nisu otkrile.

Nekoliko dana kasnije, međutim, prijatelji devojčice su se igrali u blizini kuće optuženog kada su pronašli telo, a osumnjičeni je potom priveden.

Izvršen je pretres kuće i pronađeno je telo devojčice, prekriveno modricama i povredama zadobijenim tokom fatalnog napada, uključujući prelome i krvarenje na mozgu.

Lamija Ašraf Ali Kalaf, 25-godišnja studentkinja i sestra krvnički ubijene devojčice, kasnije je rekla sudu da je optuženi pokušao ranije da izvuče 10.000 funti od porodice, preteći da će ubiti devojčicu ako se ne povinuju. Ti navodi su potvrđeni, prilikom provere telefona ubice.

Krivični sud u Miniji, na čijem je čelu bio savetnik Sulejman Ata Al-Šahed, osudio je optuženog na smrt vešanjem zbog jezivog ubistva nakon što je utvrdio da je bilo s predumišljajem.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading