KRVOPROLIĆE U NEMAČKOJ! Migrant presreo dve devojčice na putu do škole! JEDNU UBIO NOŽEM (14), DRUGU (13) TEŠKO RANIO!

Autor:

Svet

07.12.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijenu devojčicu (14) i njenu najbolju drugaricu N. M. (13) nožem je napao azilant iz Eritreje u gradu Ilerkirhbergu dok su bile na putu ka školi.

KRVOPROLIĆE U NEMAČKOJ! Migrant presreo dve devojčice na putu do škole! JEDNU UBIO NOŽEM (14), DRUGU (13) TEŠKO RANIO!

Foto: Tanjug/AP

E. S. (14) ubijena je u ponedeljak u brutalnom napadu migranta u Nemačkoj. Nju i njenu najbolju drugaricu N. M. (13) nožem je napao azilant iz Eritreje u gradu Ilerkirhbergu dok su bile na putu ka školi.

Migrant je izleteo iz kuće u kojoj su smešteni azilanti i, iz još nepoznatih razloga, E. S. zario nož u stomak, dok je drugoj devojčici nož zario u grudi. Tinejdžerka je od zadobijenih povreda preminula u bolnici, dok je N. M. konačno van životne opasnosti.

Kobnog jutra E. S. je krenula sa bratom blizancem u školu. U poslednjem trenutku je odlučila da ostane i sačeka najbolju drugaricu N. M. Dečak je ušao u autobus koji je naišao, dok je E. S. tek naknadno sa drugaricom krenula da pešaci ka stanici.

Na putu dugom svega 400 metara od mesta susreta do stanice, migrant je izleteo i počeo da ubada nedužnu decu. Nakon toga je utrčao u kuću za azilante gde je, kako se sumnja, istim nožem i sebi zadao povrede opasne po život.

Očevici kažu da je prizor bio stravičan.

- Pogledao sam i video dete da leži na zemlji. Iz stomaka joj je kuljala krv. Druga se držala za krvave grudi, devojčica je bila u potpunom šoku - ispričao je očevidac za Bild.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nemačka policija, Ilustracija

 

Policija je ubrzo stigla na lice mesta, opkolila kuću i privela tri osobe, među kojima je bio i osumnjičeni za brojnim ranama. E. S. i N. M. su hitno prevezene u bolnicu, gde je 14-godišnjakinja podlegla povredama, a lekari su operisali osumnjičenog i on se nalazi u stabilnom stanju.

On prilikom saslušanja nije otkrio motive za ovaj stravičan napad.

Brat u školi saznao za smrt sestre

Brat E. S. je, kako prenose nemački mediji, u školi saznao da mu je sestra napadnuta i da je preminula u bolnici.

Majka blizanaca je pozvala dečaka i rekla mu šta se dogodilo.

Devojčica je juče sahranjena, a u gradu i dalje ostavljaju sveće i plišane igračke na mestu gde je izbodena.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading