UBILI JE RODITELJI! Pronađeno telo studentkinje nestale pre mesec dana! BILO UMOTANO U PLASTIKU I OSTAVLJENO U KOFERU PORED AUTO-PUTA! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

18.12.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je navela da je otac 22-godišnju devojku ubio 17. novembra nakon svađe oko njenog braka sa muškarcem iz druge kaste.

UBILI JE RODITELJI! Pronađeno telo studentkinje nestale pre mesec dana! BILO UMOTANO U PLASTIKU I OSTAVLJENO U KOFERU PORED AUTO-PUTA! (VIDEO/FOTO)

Foto: Printskrin/Youtube/News Tak

Policija u Indiji uhapsila je roditelje mlade žene zbog sumnje da su je ubili i bacili njeno telo u blizini auto-puta.

Telo žene pronađeno je umotano u plastiku i stavljeno u crveni kofer u petak u blizini grada Matura u severnoj državi Utar Pradeš.

Optuženi - njen otac Niteš Kumar Jadav i majka Brajbala - još nisu dali nikakve izjave.

Policija kaže da slučaj tretira kao "ubistvo iz časti".

Ubistva iz časti – ili zločini počinjeni nad ljudima za koje se smatra da krše vekovne tradicije – redovno se dešavaju u Indiji.

Žrtve su uglavnom mladići i devojke koji se zaljube ili venčaju protiv želja svojih porodica van svoje kaste ili unutar svoje podkaste, prenosi Srbijadanas.

Žrtva Ajuši Čauhari, studirala je na privatnom koledžu u Delhiju, gde je živela sa porodicom, saopštila je policija.

U detaljnom saopštenju za javnost u ponedeljak, policija je navela da je otac 22-godišnju devojku ubio 17. novembra nakon svađe oko njenog braka sa muškarcem iz druge kaste. Oni su tvrdili da su roditelji spakovali telo u kofer i ostavili ga u blizini autoputa Jamuna noću.

Nakon što je telo pronađeno dan kasnije, obavljena je obdukcija koja je na ženinoj glavi, licu i drugim delovima tela otkrila tragove povreda, navodi policija, dodajući da je umrla nakon što je "dva puta pogođena u grudi".

Zaplenili su očev pištolj i automobil koji je navodno korišćen u zločinu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading