DEČAK (10) UBIO MAJKU JER NIJE HTELA DA MU KUPI SLUŠALICE! U zatvoru, preti mu do 60 GODINA ROBIJE!

Autor:

Svet

03.12.2022

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Milvokija je prvo proglasila pucnjavu slučajnom, ali je dečakova porodica obavestila policiju da sumnja u suprotno.

DEČAK (10) UBIO MAJKU JER NIJE HTELA DA MU KUPI SLUŠALICE! U zatvoru, preti mu do 60 GODINA ROBIJE!

Foto: Tanjug/AP

Desetogodišnji dečak iz Viskonsina optužen je za ubistvo iz nesmotrenosti prvog stepena kao odrasla osoba i zadržan je uz kauciju od 50.000 dolara, nakon što je upucao i ubio svoju majku jer mu nije kupila slušalice za virtuelnu stvarnost na Amazonu, prenosi lokalni portal.

Ako bude proglašen krivim za optužbe, mogao bi da se suoči sa kaznom do 60 godina zatvora.

Pucnjava se dogodila 21. novembra u Vauvatosi, Viskonsin, predgrađu Milvokija.

Policija Milvokija je prvo proglasila pucnjavu slučajnom, ali je dečakova porodica obavestila policiju da sumnja u suprotno, prenose lokalni mediji.

Dan nakon što je upucao svoju majku, dečak se prijavio na njen nalog na Amazonu i naručio slušalice za virtuelnu stvarnost zbog kojih ju je ubio.

Kako je dečak uspeo da upuca svoju majku?

Prema lokalnim izveštajima, dečak je pucao u svoju 44-godišnju majku iz neposredne blizine, a metak je ušao u njeno oko i izašao kroz njen potiljak.

U prvim izveštajima se navodi da se dečak ušunjao u sobu svoje majke nakon što se probudila u 6 ujutro kako bi joj ukrao pištolj koji je držao ispod njenog kreveta. Zatim se spustio u njihov podrum gde je njegova majka prala veš i "zavrteo pištolj oko svog prsta, što je izazvalo povlačenje okidača", prenosi NBC.

Nakon što ju je upucao, otrčao je gore do svoje 26-godišnje sestre i probudio je, posle čega je ona pozvala 911.

Republika

Foto: pexels.com

Pištolj, Ilustracija

 

U intervjuima nakon zločina, dečak je priznao da je pucnjava zapravo bila namerna, a ne slučajno kako se pretpostavljalo. U policijskom izveštaju je navedeno da je dečak priznao da mu „majka ne bi dozvolila da kupi nešto sa Amazona što je želeo da ima”. Takođe je priznao da je uzeo ključeve sefa za oružje noć pre nego što ju je upucao.

Dečak je policiji priznao da je znao koliko je oružje opasno i da može da ubije ljude .

Prema rečima dečakove 26-godišnje sestre, on je imao "problema sa besom" celog svog života i "pet različitih zamišljenih ljudi" sa kojima bi razgovarao.

U policijskom izveštaju se navodi da je da je dečak od svoje četvrte godine zlostavljao psa.

Sudsko ročište za dečaka zakazano je za 7. decembar.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading