ZDRAVSTVENO STANJE VLADIMIRA PUTINA SVE GORE! Gubi kilažu, ima mučnine i stalne napade kašlja! NAVODNO, RUSKI GENERAL TVRDI DA JE NA SAMOM KRAJU SNAGE, A ŠOJGUA PSUJE KAO KOČIJAŠ!!

Autor:

Svet

25.10.2022

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši visoki oficir blizak Kremlju koji navodno stoji iza naloga na Telegramu tvrdi da ruski predsednik boluje od neizlečive bolesti koja ulazi u kritičnu fazu.

ZDRAVSTVENO STANJE VLADIMIRA PUTINA SVE GORE! Gubi kilažu, ima mučnine i stalne napade kašlja! NAVODNO, RUSKI GENERAL TVRDI DA JE NA SAMOM KRAJU SNAGE, A ŠOJGUA PSUJE KAO KOČIJAŠ!!

Foto: Tanjug/AP

Zdravstveno stanje ruskog predsednika Vladimira Putina, navodno, sve je gore. Kako izveštavaju mediji, pozivajući se na neimenovane izvore u Kremlju, Putin pati od jakih napada kašlja, konstatne mučnine i gubitka apetita. Tvrdi se da je njegova porodica veoma zabrinuta za njegovo zdravlje, te da je tokom vikenda bio na temeljnim lekarskim pregledima.

Mršavost i uporan kašalj

Prema Telegram kanalu General SVR, koji već duže vreme tvrdi da Putin boluje od raka, ruski predsednik je u poslednje vreme izgubio čak osam kilograma, a kao dokaz poziva se na insajderske informacije iz Kremlja. Na ovom kanalu se takođe tvrdi da je njegov uži krug zabrinut da će ruska elita primetiti "mršavost i uporan kašalj" i to smatrati "znakom liderovog pogoršnja zdravlja", što bi moglo da dovede do spletki i zakulisnih radnji koje bi temeljno uzdrmale Putinovu moć i reputaciju.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen

Vladimir Putin sa mobilisanim trupama

 

Prošle nedelje Putin je uslikan kako posećuje trupe koje su mobilisane za rat u Ukrajini, ali od petka do nedelje samo je jednom viđen u javnosti i to na onlajn sastanku sa Sergejom Nosovim, bivšim guvernerom Magadanske oblasti na dalekom istoku Rusije. Čak se spekulisalo da je, kao i u nekim ranijim prilikama, ovaj sastanak unapred snimljen, pa pušten kao da se dešava uživo. U ponedeljak, Putin se, barem kako su preneli ruski mediji, sastao sa potpredsednikom vlade Dmitrijem Černišenkom, a objavljen je kratak snimak sa tog sastanka, na kojem se, kako tvrde upoznati, videlo da se nekoliko puta zakašljao.

Izgubio osam kilograma

- I sam Putin i njegovi rođaci, kao i lekari, zabrinuti su zbog predsednikovih napada kašlja, kao i zbog konstantne mučnine i nedostatka apetita zbog lekova i specifične dijete za onkologiju. Putin je u poslednjih nekoliko meseci izgubio osam kilograma, a oni oko predsednika zabrinuti su da će mršavost i uporni kašalj koji je primetan od strane elite smatrati znakom liderovog brzog pogoršanja zdravlja - stoji na kanalu General SVR.

Prekinuo sastanak 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sergej Šojgu i Vladimir Putin

 

Iako nije pružio čvrste dokaze za ove tvrdnje, kanal je takođe rekao da je Putin nedavno prekinuo sa onlajn sastankom ministra odbrane Sergeja Šojgua, vičući vulgarne reči dok je gubio smirenost zbog neuspešne invazije na Ukrajinu.

Nakon što je Šojgu isključen sa učešća na video-konferenciji, Putin je počeo da razgovara sa drugim predstavnicima rukovodstva vojnog bloka, ali nije mogao da nastavi zbog napada jakog kašlja, toliko da je sastanak morao da bude prekinut, a predsedniku je bila potrebna medicinska pomoć, navodi se na pomenutom kanalu, za koji se tvrdi da iza njega stoji prognani general-potpukovnik Kremlja, poznat pod alijasom Viktor Mihajlovič. 

On je bio među prvim izvorima koji su odali detalje Putinove strategije mobilizacije. General SVR dugo je tvrdio da Putin pati od raka abdomena, Parkinsonove bolesti i šizoafektivnog poremećaja. A Kremlj je više pute demantovao ove glasine.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goga

25.10.2022 19:15

Kiliko ljudi je ubio to je blaga kazna