DVOJE UHAPŠENO ZA MASOVNU PUCNJAVU U LUIZIJANI: Povređeno 11 ljudi

Autor:

Svet

22.10.2022

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica muškaraca osumnjičenih za pucnjavu u Luizijani nalaze se u pritvoru.

DVOJE UHAPŠENO ZA MASOVNU PUCNJAVU U LUIZIJANI: Povređeno 11 ljudi

Foto: pixabay.com

Policija je saopštila da su priveli dva muškarca, a u potragu za njima su se dali nakon što je patrola odgovorila na poziv iz kuće bratstva u blizini Univerziteta i koledža u Baton Ružu, u Luizijani, nešto pre 2 sata ujutru u petak, kada je prijavljena pucnjava.

Prvi izveštaji su ukazivali na to da je devet osoba zadobilo prostrelne rane koje nisu opasne po život, ali se taj broj od tada povećao na 11 nakon što su se javile još dve žrtve, rekao je zamenik šefa Baton Ruža Majron Danijels novinarima kasno u petak.


Univerzitet Southern, koji je u jeku proslave svog povratka kući, rekao je da se pucnjava dogodila van kampusa na događaju koji nije sponzorisan od strane univerziteta.

Deril Stansberi (28) i Majls Mos (24) optuženi su po 11 tačaka za saučesništvo nakon pokušaja ubistva prvog stepena i nezakonite upotrebe oružja, saopštila je policija.

Nejasno je da li imaju advokata.

- Na osnovu svih informacija koje su dobijene, istražitelji smatraju da je ovo izolovan incident. Ne postoji stalna pretnja u kampusu Univerziteta Southern - rekao je Danijels i dodao da u ovom trenutku neće biti objavljene dodatne informacije o istrazi.

Škola je u saopštenju navela da policijska uprava Univerziteta i drugi zvaničnici nastavljaju da rade na tome da studenti, zaposleni, alumni i drugi posetioci kampusa budu bezbedni tokom vikenda i povratka kući, dodajući da Univerzitet "snažno osuđuje svaki čin nasilja“, prenosi ABC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading