ČUDO NEVIĐENO: Niko ne zna kako je ovaj vozač kamiona uspeo da preživi stravičan udes

Autor:

Svet

19.08.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač je praktično "leteo" nekoliko metara u vis, od njegovog vozila skoro da ništa nije ostalo.

ČUDO NEVIĐENO: Niko ne zna kako je ovaj vozač kamiona uspeo da preživi stravičan udes

Foto: Pintscreen Dejli mejl

vozač leti

Neverovatna scena desila se kada je vozač kombija od siline udarca, budući da se kamion "zakucao" u njegovo vozilo, izleteo kroz prozor i leteo nekoliko metara, kako bi se survao na vreli asfalt, dok su slučajni prolaznici u neverici posmatrali ceo prizor.

Ovu scenu, u kojoj vozač nekim čudom prirode preživljava, su uhvatile ulične kamere na raskrsnici u turskom gradu Ankari.

Na snimku se jasno vidi kako vozač kombija ulazi u raskrsnicu pri čemu ga svom silinom udara kamion, toliko jako, da potpuno uništava i gužva stranu pomenutog vozila, dok za to vreme vozač bukvalno leti kroz prozor, kotrlja se po putu, a kamion nastavlja u nemogućnosti da skrene sa putanje i da momentalno ukoči.

Silina udarca je bila takva da je jedna strana kombija odletela u delove, dok je vozač, čini se neozleđen poleteo na bezbedno, budući da je pao na deo puta koji je daleko od sudara.

Kako je ova neverovatna scena izgledala možete pogledati u videu ispod:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading