UKRAO MI JE ĆERKU: Supruga ruskog oligarha iznela OZBILJNE OPTUŽBE na račun Putinovog bivšeg ZETA!

Autor:

Svet

04.04.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nekoliko neuspelih umetnih oplodnji angažiovali su surogat-majku preko agencije sa sedištem u Moskvi

UKRAO MI JE ĆERKU: Supruga ruskog oligarha iznela OZBILJNE OPTUŽBE na račun Putinovog bivšeg ZETA!

Foto: Tanjug/T. VALIČ

Supruga bivšeg zeta Vladimira Putina, Žana Volkova (44), tvrdi da je Kiril Šamalov ukrao njihovu tek rođenu ćerku te da je skriva u Moskvi, piše Daily Mail.

Ruska starleta Žana, koja je udata za "najmlađeg milijardera" u zemlji, kaže za strane medije da joj nisu dopustili da upozna vlastitu ćerku kad ju je u oktobru rodila surogat-majka.

Smatra se da je Šamalov, čiji je brak s Putinovom najmlađom kćeri Katerinom Tihonovom završio 2013. godine, ostao blizak s predsednikom.

Volkova i Šamalov venčali su se 2018. godine te su pokušavali dobiti dete. Nakon nekoliko neuspelih umetnih oplodnji angažovali su surogat-majku preko agencije sa sedištem u Moskvi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin

Kako se trudnoća bližila kraju, veza između Žane i Šamalova je pukla, a ona je otišla živeti u Londonu. No, tvrdi da su tada svi kontakti koje je pokušavala uspostaviti sa surogat-majkom bili uzaludni jer nije mogla doći do nje.

Moskovska agencija kasnije ju je obavestila da više nemaju kontakt sa surogat-majkom.

Zaglavila sam u Londonu s Covidom-19 – rekla je.

Čim sam mogla, odletela sam u Moskvu.

Tražili su da se odrekne deteta

Žana je otišla u veliki dom na periferiji grada koji je delila sa suprugom Kirilom. "Čekala sam ga tri dana", rekla je.

Na kraju je došao kući. Rekao mi je da ima novu devojku, ali nije želeo razvod. Hteo je da me povredi.

Žana tvrdi da su Šamalovovi advokati od nje tražili da se odrekne svih prava na dete. Ona je odbila. Bila je jako prestrašena, pa se prvim letom vratila u London, gde živi sa svojom sestrom blizankom i sinom iz prethodnog braka.

Čula sam da je Kiril našu kćer nazvao Ana, iako smo se dogovorili da joj damo ime Elizabet po kraljici. Ruska policija mi ne želi pomoći, pa otvaram slučaj ovde u Londonu – istaknula je Žana.

Republika

Foto: pixabay.com

Beba

Saznala je da je Šamalov trenutno u vezi s dizajnerkom Anastasiom Zadorinom, kćerkom generala Savezne sigurnosne službe Ruske Federacije. Žana se razvodi Šamalova te ima predbračni ugovor vredan 45 milijuna funti, a uz sebe uvek ima fotografiju svoje kćeri s 3D ultrazvuka.

Ova mala fotografija je sve što imam. Želim da moja kćer zna da ima majku koja nije pobegla od nje. Šamalov može zadržati 45 milijuna funti. Samo želim videti svoju kćer – rekla je Žana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading