U ŽIVOTU NISAM BILA TOLIKO ZGAĐENA: Mislila je da je nabavila idealnu sofu, a onda je njen dečko zavukao ruku i osetio nešto grozno (FOTO)

Autor:

Svet

06.02.2022

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džes Luiz i njen dečko kratko su uživali u svojoj novoj sofi. Nedavno su došli do odvratnog otkrića. Tragajući za daljinskim upravljačem za televizor, pronašli su mini deponiju smeća – "uspomenu" na nekadašnje vlasnike nameštaja.

U ŽIVOTU NISAM BILA TOLIKO ZGAĐENA: Mislila je da je nabavila idealnu sofu, a onda je njen dečko zavukao ruku i osetio nešto grozno (FOTO)

Foto: facebook.com

Žena iz Irske je na Fejsbuku objavila zastrašujuću sliku svog otkrića.

- Izvukli smo ne stotine, već hiljade noktiju raznih veličina - pisalo je.

- Ne znam koliko su im brzo rasli nokti, ali mora da su uzeli neku vrstu dodatka za brži rast. Ili su imali 10 dodatnih pari ruku i stopala i sve su to bacali u sofu - sarkastično je rekla Džes.

Međutim, ovo nije bio kraj sumnjive avanture. Par nije mogao da ga ostavi tako i počeo je da ga usisava.

-Bože moj, nikad u životu nisam bila toliko zgađena - priznala je.

Odvratno otkriće 

- Pronašla sam sofu pristojnog izgleda, a kada sam je donela u kuću, sve je delovalo super, nisam osetila miris dima ili bilo šta drugo - objašnjava ona.

- Istina je izašla na videlo kada je moj partner počeo da traži daljinski... Kada je zavukao ruku u kauč, osetio je nešto grozno. Osim daljinskog upravljača, našao je pregršt omota slatkiša i isečenih noktiju – priseća se Irkinja.

- Ovo nije normalno. Jeste li sigurni da ovi ljudi nisu serijske ubice?- glasio je jedan od komentara, prenosi najzena.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading