ŠTROKOM UNIŠTEN JEDAN OD NAJLEPŠIH GRADOVA SVETA, AMERIKA POD TONOM ĐUBRETA! Čuvenoj metropoli glave dolaze lopovi, ove scene su prenerazile svet! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

18.01.2022

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte nestvarne scene iz centra Los Anđelesa u kom haraju bande lopova i nanose ogromnu štetu gradu, ali i čitavoj zemlji.

ŠTROKOM UNIŠTEN JEDAN OD NAJLEPŠIH GRADOVA SVETA, AMERIKA POD TONOM ĐUBRETA! Čuvenoj metropoli glave dolaze lopovi, ove scene su prenerazile svet! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Tone smeća prekrile deo grada koji je na meti lopova

Nestvarne scene iz jednog od najlepših gradova sveta, Los Anđelesa, obišle su ovih dana čitav svet nakon što su teretni vozovi u toj metropoli na konstantnoj meti grupa naoružanih lopova koji upadaju u kontejnere sa robom, uzimaju sve što stignu i iza sebe ostavljaju na tone smeća.

Nepregledna površina đubreta, kartonskih kutija, igračaka, najrazlitijjih materijala, odeće, obuće, ali i KOVID testova i zaštitnih maski, prekrila je pruge u samom centru grada, a zatim je, kako je vreme odmicalo, smeće počelo da se raznosi i po svim drugim delovima čuvenog El Eja.

Na snimcima koji su objavljeni na američkim TV stanicama, sporadično se vide ljudi koji, poput klošara, dolaze na mesto razbacanih stvari i uzimaju ono što se može iskoristiti, prodati, pa i pokloniti. 

Sličan incident se dogodio i pršošle godine kada je nekoliko dana zaredom veliki broj teretnig vozova bio na meti lopova, pa je iza njih ostalo đubre koje su vlasti nedeljama rašćišćavale. 

- Mogu se videti vozovi koji s otvorenim vratima prolaze kroz grad. Ostaju bez dragocene količine robe - preneo je NBC4, navodeći da su vlasti Los Anđelesa u ogromnom problemu zbog tako rasprostranjene stope kriminala. 

Foto: Tanjug/AP

Đubre se raznosi po čitavom gradu iz centra metropole 

- Povećali smo broj agenata koji su svakodnevno u patrolama duž pruga i radimo na razvoju tehnologije koja može da nam pomogne da preventiramo ove napade. U saradnji smo i sa gradskim vlastima - rečeno je iz kompanije i navedeno kako oni nemaju podataka da li je ijedna banda, koja je napadala vozove, ikada privedena pravdi.            

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ggg

18.01.2022 22:03

toooo, samo rokaj, demokratijaaa hahahahahahah