NEZAPAMĆEN ZLOČIN! OSMAKINJA NAGOVORILA DEČKA (17) DA JOJ POBIJE PORODICU! Nije poštedeo ni njenu teško bolesnu sestricu (10)!

Autor:

Svet

24.01.2022

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Rusiji uhapsila je devojčicu (14) i dečaka (17) zbog sumnje da su organizovali i počinili trostruko ubistvo.

NEZAPAMĆEN ZLOČIN! OSMAKINJA NAGOVORILA DEČKA (17) DA JOJ POBIJE PORODICU! Nije poštedeo ni njenu teško bolesnu sestricu (10)!

Foto: Tanjug/AP

Devojčica se tereti da je dečaka, sa kojim je bila u vezi, nagovorila da joj ubije majku i očuha, jer su joj branili da se viđa sa njim, kao i da ubije njenu teško bolesnu desetogodišnju sestru, jer ne želi o njoj da brine.

Stravičan zločin odigrao se 22. januara u selu Jurijevka kod Omska. Policija je u domu pronašla beživotna tela majke (35), očuha (38) i desetogodišnjakinje, dok su devojčica i njen šestogodišnji brat "pronašli spas" kod komšija.

Policija u prvi mah nije ni posumnjala da iza svirepog ubistva stoji dete iz porodice, ali je nakon istrage ustanovljeno da je devojčica, koja pohađa osmi razred, sve organizovala.

Kako prenose ruski mediji, osumnjičena, koja slovi za uzornu učenicu i dobru devojčicu, pre nekoliko meseci otpočela je vezu sa tri godine starijim mladićem. Njeni majka i očuh su se protivili vezi, zbog čega je devojčica bila veoma ljuta na njih. Kako su joj branili da se viđa sa dečkom, ona je osmislila pakleni plan, a potom je svog dragog nagovorila da im upadne u kuću i ubije ih.

Osumnjičeni za ubistvo je od prijatelja pozajmio nož za klanje stoke i u noći između petka i subote je ušao u kuću gde je njegova devojka živela sa roditeljima. Ona mu je prethodno otključala vrata.

Prvo je nožem napao očuha i zadao mu više od deset uboda po telu. Nakon toga je nožem nasrnuo na majku, a potom i na teško bolesnu devojčicu koja nije mogla samostalno da se kreće.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Tanjug/Rade Prelić, MUP Srbije

 

 

Kada je počeo krvavi pir, 14-godišnjakinja je zgrabila svog mlađeg brata, prekrila mu je oči i uši, a potom je zajedno sa njim, kad je sve bilo gotovo, pobegla kod komšija, dajući svom momku dovoljno vremena da pobegne.

Prestravljene komšije su odmah pozvale policiju, koja je odmah po dolasku na lice mesta ispitala devojčicu koja je bila u stanju šoka i davala je nepovezane odgovore. Međutim, reagujući na prve informacije koje su dobili od devojčice, policija je shvatila da nešto "ne štima".

- Samo mesto zločina i sam uviđaj nisu odgovarali priči koju je devojčica dala. Ona je delovala zbunjeno i nije htela da odgovori na neka pitanja, što je inspektorima bilo sumnjivo - saopštila je Larisa Boldinova, iz regionalne policije.

Devojčica je, naime, tvrdila da je nepoznat čovek upao u njihovu kuću, preteći da će sve da pobije, a da je ona, sa mlađim bratom u naručju nekako uspela da pobegne.

Dva dana je policija pokušavala da pronađe osumnjičenog. Ispitivali su komšije, pregledali snimke sa nadzornih kamera, pregledali vozila, ali nijedno svedočenje koje su dobili, kao i situacija na terenu, nisu odgovarali priči tinejdžerke.

Republika

Foto: pixabay.com

 

 

- Šansa da ih je napao neki turista, koji je želeo da ih opljačka, takođe je isključena, jer ništa iz kuće nije nedostajalo - naveli su iz policije.

Isto tako, istragom je ustanovljeno da je u pitanju bila dobra i uzorna porodica, te da nisu bili u sukobu sa nekim. Ubijeni muškarac je radio na obližnom poljoprivrednom gazdinstvu, dok je ubijena žena bila domaćica i odgajala je decu.

Na kraju je preživeli mališan policiji otkrio detalje koji su nedostajali. Prilikom drugog saslušanja dečaka, mališan je rekao da je video napadača i da ga je prepoznao, te da mu je sestra uporno prekrivala oči i uši. Kada su devojčicu ponovo ispitali, ona se slomila i sve priznala.

Ubrzo je uhvaćen i njen mladić, a osumnjičeni tinejdžeri su potom policiji predali i nož kojim je počinjeno ubistvo, kao i krvavu odeću. Oboje su uhapšeni i određen im je pritvor.

Šestogodišnjak je izmešten kod daljih rođaka i psiholozi rade sa detetom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading